SUDIJSKI EKSPERT NEMA DILEMU! Ovakve utakmice NEDOSTAJU Srbiji, ali ovo je NEDOPUSTIVO!

Autor:

Sport

13.05.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri OFK Beograda pobedili su Zemun u Gornjoj Varoši rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je Andrija Kaluđerović.

SUDIJSKI EKSPERT NEMA DILEMU! Ovakve utakmice NEDOSTAJU Srbiji, ali ovo je NEDOPUSTIVO!

Foto: Starsport

Bivši napadač Crvene zvezde je u 28. minutu dao jedini pogodak na utakmici, kojim su "romantičari" preuzeli lidersku poziciju na tabeli Srpske lige "Beograd".

Republika

Tesna je bila loža stadiona u Ugrinovačkoj ulici da primi sve zainteresovane, koji su pohrlili na derbi 27. kola Srpske lige "Beograd", međutim, po rečima nekadašnjeg sudijskog internacionalca Radivoje Raka Đurović, kvalitet fudbala bio je ispod proseka.

Na pitanje o atmosferi na tribinama i koliko utakmice pod ovakvim ambijentom nedostaju Srbiji, izuzimajući večiti derbi i duele naših najtrofejnijih klubova, proslavljeni bivši arbitar kaže:

- Ovakva atosfera fali na svakoj utakmici u Srbiji. Jednostavno, šteta što nema više ovakvih utakmica, ali ne ipak ovakav kvalitet igre. Jer, ipak je kvalitet igre ispod nivoa, jeste derbi, noge su okovane, ali ne sme ovoliko da budu - rekao je Raka Đurović za "Republiku".

Foto: printscreen/youtube

Raka Đurović

OFK Beograd je, podsetimo, pobedom stigao do 58. bodova i sada se izjednačio sa Zemuncima na liderskoj poziciji koji imaju isti broj poena.

Zbog boljeg međusobnog bilansa, međutim, izabranici Sima Krunića preuzeli su prvo mesto na tabeli Srpske lige "Beograd" i sada su na tri koraka od povratka u prvoligaško društvo.

Inače, samo prvoplasirana ekipa ide u viši rang, a "romantičarima" predstoje dueli sa surčinskim Jedinstvom i BSK-om iz Borče na Staroj Karaburmi, odnosno, gostovanje Studentskom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading