KRAJ ŠAMPIONSKIH SNOVA: Brajton DEMOLIRAO Arsenal u Londonu!

Autor:

Sport

14.05.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je jasno da ćemo imati novog-starog šampiona.

KRAJ ŠAMPIONSKIH SNOVA: Brajton DEMOLIRAO Arsenal u Londonu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Brajtona

Fudbalerio Brajtona su savladali u gostima Arsenal sa 3:0 (0:0) u meču 36. kola Premijer lige, čime su stavili tačku na sva nadanja londonske ekipe da će ove sezone stići do dugo čekane titule.

Nakon dinamičnog prvog dela igre, u kom nismo videli pogotke, u nastavku je gost sa juga Engleske pokazao Arsenalu da je ovaj tim i dalje daleko od šampionske titule.

Goste je u vođstvo doveo Hulio Enciso u 51. minutu susreta, posle dodavanja Pervisa Estupinjana, a u 86. minutu je Denis Undav rešio pitanje pobednika. Konačan rezultat je delo Estupinjana, koji je na taj način stigao do prvog gola u plavo-belom dresu.

Dileme više nema. I oni najokoreliji navijači Arsenala više nemaju nadu u titulu, pošto je prednost Sitija sada četiri boda, a u korist "građana" ide i činjenica da je njima ostalo još tri kola do kraja, za razliku od londonske ekipe, koja ima još dva susreta do kraja.

Sa druge strane, Brajton je šesti sa 58 bodova, pa njihov san o Evropi nastavlja da živi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading