"KAKO SI RUŽNA, POPIJ LEK DA TE NIKO NE VIDI" Ćerka Tamare Đurić urnisala starletu nakon silnih operacija, ŠOK VIDEO kruži internetom!

Autor:

Zabava

08.05.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Tamare Đurić poručila majci da je ružna nakon što se vratila iz Turske, gde je starleta odradila silne estetske operacije.

"KAKO SI RUŽNA, POPIJ LEK DA TE NIKO NE VIDI" Ćerka Tamare Đurić urnisala starletu nakon silnih operacija, ŠOK VIDEO kruži internetom!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tamara Đurić

Kako je Republika već pisala, starleta Tamara Đurić nedavno je posetila Tursku kako bi se podvrgla ne jednoj, već nekoliko estetskih operacija, što je podelila i sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, a malo je reći da su fotografije nakon zahvata zabezeknule javnost.

Naime, kako se spekulisalo po društvenim mrežama, Đurićeva je u Istanbulu odradila čuvene "mačje oči", zatim zatezanje lica i kapaka, kao i oblikovanje jagodica, a vrlo je moguće da je starleta stesala i vilicu, jer joj je cela glava bila zavijena crnim steznikom.

Republika

Foto: instagram.com/tamarastar89

Tamara Đurić operiacije u Turskoj

Međutim, usledio je još jedan šok kada se popularna starleta vratila u Srbiju, a kod kuće je dočekala njena naslednica. Naime, mala Tamara je svojoj majci uručila kutiju lekova i poručila joj da ne izgleda lepo nakon silnih intervencija.

- Kako si ružna... Popij lek da te niko ne vidi - poručila je Tamarina ćerka, što je starletu bacilo u trans od smeha.

Republika

Foto: Instagram

Tamara Đurić posle operacije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading