"HVALA ŠTO SI ME VASPITAVALA PAPUČOM" Vladimir Tomović iznenadio majku za 73. rođendan, obratila mu se POZNATA GLUMICA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.05.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje u porodičnom domu Tomovića u Baru, Vladimir priredio mami Ljiljani iznenađenje!

"HVALA ŠTO SI ME VASPITAVALA PAPUČOM"  Vladimir Tomović iznenadio majku za 73. rođendan, obratila mu se POZNATA GLUMICA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Vladimir i Ljiljana Tomović

Bivši zadrugar Vladimir Tomović danas ima poseban razlog za slavlje. Njegova majka Ljiljana, za koju je posebno vezan, napunila je 73 godine. Vladimir je uslikao majku ispred torte i iznenađenja koje joj je priredio, pa joj je posvetio i emotivnu poruku.

Republika

Foto: Instagram.com

Ljiljana Tomović

- Hvala ti što si me kao nerazumno dete vaspitavala prutem, kaišem, papučom, a kad ničega od ovih divnih vaspitnih sredstava nije bilo, onda si tukla prvim što ti se pri ruci nađe. Da nisi bila tako stroga i pravedna, verujem da ni ja ne bih izrastao u normalnog čoveka. Mama bila, mama mila. P.S. Ovo što sam malo šašav je od papuče. Ruke ti se pozlatile, da si mi živa i zdrava 100 godina - napisao je Vladimir.

 

 

Ispod ove objave stiglo je pregršti čestitki, a srce je poslala i glumica Lidija Vukićević. Vladimir je uvek isticao koliko mu je porodica važna i koliko je vezan za brata Vladana, majku Ljiljanu i oca Zorana, koji je preminuo 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
BELGRADE

09.05.2023 15:23

vaspitalava Crnogorca papucom pa je dosao ovde da ga vaspitavaju stanglom. Ili Kristijan malo da mu objasnjava neke stvari u Zadruzi ili gdeje cec boravio.