BORBA ZA LIGU ŠAMPIONA! Partizan protiv Radničkog JURI plasman u kvalifikacije!

Autor:

Sport

08.05.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog u utorak od 20 časova dočekuju Partizan, na startu serije utakmica za treće mesto, koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

BORBA ZA LIGU ŠAMPIONA! Partizan protiv Radničkog JURI plasman u kvalifikacije!

Foto: Starsport

Nemanja Stanojević, reprezentativac Srbije, ističe da ekipa ima veliki motiv da osvoji treće mesto.

- Nezadovoljni što se nismo plasirali u finale, ali i dalje imamo velikih takmičarskih motiva, jer je borba za bronzu izuzetno važna, pogotovo jer donosi učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, što je jako bitno za budućnost našeg kluba. Pokušaćemo da što pre zaboravimo eliminaciju od Zvezde i da damo sve od sebe da osvojimo to treće mesto. Pozvao bih i publiku da nas podrži u što većem broju, jer je ovo možda i najvažnija utakmica u sezoni, a svakako bi mogla da bude i poslednja na domaćem bazenu -  rekao je Stanojević, igrač sa najvećim brojem nastupa za Radnički.

Sva tri ovosezonska duela pripala su Radničkom (17:11, 14:12, 12:9), međutim, Partizan je u dobroj formi, što su pokazali između ostalog i jednim trijumfom u polufinalnoj seriji sa Novim Beogradom.

 

 

- Iako smo sva tri puta ove sezone dobili Partizan, sa njima nikad nije lako, a pogotovo ne sada, kad se nalaze u odličnoj formi. Dosta su agresivni, igraju brz vaterpolo i fizički su jedna od najspremnijih ekipa u ligi. Očekuje nas fizički jako zahtevna utakmica, ali ako odigramo onako kako umemo, sigurno je da ćemo uspeti da izađemo iz bazena kao pobednici - zaključio je Stanojević. Ulaz na utakmicu je besplatan, a pobednik serije biće klub koji prvi stigne do dve pobede. Drugi meč igraće se 16. maja u Beogradu, a eventualna majstorica 19. u Kragujevcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading