BUKMEJKERI PROMENILI MIŠLJLENJE! Pada kvota na Španca, Novaka sve više POTCENJUJU!

Autor:

Sport

08.05.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprestano se menjaju kvote za osvjača drugog grend slema u sezoni, ali Karlos Alkaras je i dalje prvi favorit.

BUKMEJKERI PROMENILI MIŠLJLENJE! Pada kvota na Španca, Novaka sve više POTCENJUJU!

Foto: Profimedia.rs

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Pre nekoliko dana premijerne kvote za pobednika Rolan Garosa, davale su koeficijent od 2.50 na momka iz Mursije, ali kako se bliži start Otvorenog prvenstva Francuske, šanse neviđeno rastu Alkarasu.

Naime, prema najnovijim objavama bukmejkera, da će novi-stari pobednik Mastersa u Madridu osvojiti i turnir u Parizu kvota iznosi 2.38, dk je sada na Novaka Đokovića umesto prvobitnih 3.50, koeficijent skočio na 3.60.

Na trećem mestu favorita ostao je rekorder po broju titula u Bulonjskoj šumi Rafael Nadal, na koga se kvota kreće između 5 i 5.50.

Što se tiče ostalih tenisera, na sve je koeficijent preko 10. Da će Grk Stefanos Cicipas podići pehar, plaća se između 10.00 i 13.00, dok je na Italijana Janika Sinera kvota 15.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Krug od 10 favorita zatvaraju Danac Holger Rune, Nemac Aleksandar Zverev, Rusi Danil Medvedev i Andrej Rubljov, kao i prošlogodišnji finalista Kasper Rud.

Još jedan od srpskih tenisera je visoko kotiran, to je Miomir Kecmanović koji se nalazi na 20. poziciji potencijalnih osvajača Rolan Garosa.

Treba očekivati da će se koeficijenti drastično promeniti posle Mastersa u Rimu, na kome će učestvovati svi igrači, osim Rafaela Nadala, kome će takmičenje u Parizu biti prvo u sezoni!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading