NOVAK POVUKAO NEOČEKIVAN POTEZ! Na pomolu POMIRENJE i nastavak saradnje sa OMRAŽENIM čovekom?

Autor:

Sport

07.05.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković se za naredne izazove priprema na veoma zanimljivom mestu.

NOVAK POVUKAO NEOČEKIVAN POTEZ! Na pomolu POMIRENJE i nastavak saradnje sa OMRAŽENIM čovekom?

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Novak Đoković i dalje se nalazi na prvom mestu ATP liste i priprema se za naredne izazove koji ga očekuju na mastersu u Rimu i Rolan Garosu.

Nole se za ove turnire sprema u Marbelji, a trenirao je na veoma zanimljivoj lokaciji. Naime, Đoković je viđen na terenima teniske akademije Pepea Imaza "Puente Romano", te je na Instagram profilu pomenutog kluba osvanula fotografija prvog tenisera planete uz sledeći opis:

Legendarni Novak Đoković u našem teniskom klubu. Ne možete da gledate osvajača 22. grend slem titule u akciji svakiu dan. Hvala na poseti - stoji u objavi.

 

 

Da li je Đoković reda radi došao u tu akademiju ili je u pitanju pomirenje i nastavak saradnje sa omraženim guruom Pepeom Imazom ostaje da se vidi u danima koji su pred nama.

Pepe Imaz je poslao Novaku Đokoviću poruku, nakon što je naš teniser početkom godine trijumfovao na Australijan openu.

Poslao sam Novaku poruku i rekao mu koliko ga volim, da je ta titula nešto predivno, ali da je to što nas je naučio još lepše, kada je pokazao tu emociju ljubavi - rekao je Imaz pre nekoliko meseci.

Kada se sve ovo sabere i oduzme, nema sumnje da su Đoković i Pepe Imaz obnovili odnose, ali i dalje nisu ozvaničili saradnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading