ŠTRUF JASNO PORUČIO: Alkaras je NEVEROVATAN, ali se ne predajem!

Autor:

Sport

06.05.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaće Nemac da stigne do rezultata karijere.

ŠTRUF JASNO PORUČIO: Alkaras je NEVEROVATAN, ali se ne predajem!

Foto: Tanjug/AP

Jan Lenard Štruf

Nemački teniser Jan-Lenard Štruf izjavio je pred meč sa Karlosom Alkarasom u finalu Mastersa u Madridu da se raduje novom duelu sa španskim teniserom.

Štruf se plasirao u finale mastersa u Madridu, pošto je juče pobedio Rusa Aslana Karaceva sa 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:4.

U finalu protivnik će mu biti španski teniser Karlos Alkaras.

- Nisam očekivao da ću biti u finalu, stvarno neverovatno putovanje u Madridu. Poruka je samo ta da nikada ne treba odustati i da uvek treba probati ponovo. Biće veoma lepo igrati s Alkarasom ovde u finalu, biće sjajna atmosfera. Mislim da on ima skor 19-0 ili 20-0 u Španiji na šljaci, tako da ću imati mnogo posla kako bih ga pobedio. Radujem se meču. Sada ima 20 godina, a kada smo igrali na Rolan Garosu imao je 18 godina. Mlad je igrač i mnogo se promenio otad. Kada vidimo šta je postigao u poslednje dve godine, to je neverovatno - istakao je Štruf.

Foto: Tanjug/AP

Nemački teniser Jan Lenard Štruf

Podsetimo, Štruf ima šansu da postane tek treći teniser koji je savladao Alkarasa ove godine, posle Kamerona Norija i Janika Sinera.

U slučaju da mladi Španac osvoji turnir, prići će Novaku Đokoviću na svega pet bodova zaostatka, što znači da če ga preteći na ATP listi posle turnira u Rimu, pod uslovom da se pojavi u italijanskoj prestonici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading