BRATISLAV GAŠIĆ NA SAHRANI MLADOM POLICAJCU I NJEGOVOJ SESTRI: Brojne kolege došle da kažu poslednje zbogom Milanu i Kristini Panić

Autor:

Hronika

07.05.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sahranu tragično nastradalih, policajca Milana Panića i njegove sestre, uputio se i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

BRATISLAV GAŠIĆ NA SAHRANI MLADOM POLICAJCU I  NJEGOVOJ SESTRI: Brojne kolege došle da kažu poslednje zbogom Milanu i Kristini  Panić

Foto: ST/Nikola Mutić, TANJUG/ JADRANKA ILIC

Bratislav Gašić na sahrani u Duboni

Srbija se danas oprašta od žrtava masovnog ubistva kod Mladenovca i Smedereva.

Juče je sahranjeni deset žrtava dva masakra - četiri učenika i radnika obedzbeđenja "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kao i petorica momaka koji su ubijeni u pucnjavi u Malom Orašju.

Danas će biti sahranjeni još troje mladih koji su nastradali u pokolju u Duboni.

Policajac Milan Panić i njegova sestra, dve žrtve bezumnog napada Uroša Blažića kod Mladenovca biće sahranjeni danas. Na večni počinak biće ispraćen i njihov drug.

Brojne policijske patrole se nalaze u Duboni i okolini, ali je to kako bi kolegu ispratili na večni počinak.

Danas je sahrana kolegi policajcu i njegovoj sestri. Od kuće do groblja ima 2,5 km i kolege će ih ispratiti na večni počinak. Kako se saznaje, ka selu Dubona na sahranu tragično nastradalih uputio se i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading