KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD MLADOG POLICAJCA: Tužna kolona duga dva i po kilometra, patrole će ga ispratiti (FOTO)

Autor:

Hronika

07.05.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kuće do groblja ima 2,5 km i kolege će Milana Panića ispratiti na večni počinak na kolkalnom groblju u Duboni.

KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD MLADOG POLICAJCA: Tužna kolona duga dva i po kilometra, patrole će  ga ispratiti (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Policija ipraća kolegu iz Dubone

Brat i sestra Milan (22) i Kristina Panić (18), kao i njihov prijatelj Dalibor Todorović (25) iz Dubone kod Mladenovca, koji su ubijeni u stravičnom masakru koji je počinio Uroš Blažić, biće sahranjeni danas na lokalnom groblju.

Kako portal Republika.rs saznaje, brojne policijske patrole se nalaze u Duboni i okolini, ali  je to  kako bi kolegu  ispratikli na večni počinak.

- Danas je sahrana kolegi policajcu i njegovoj sestri. Od kuće do groblja ima 2,5 km i kolege će ih ispratiti na večni počinak - saznao je portal Republika.rs od izvora.

Ovo je razlog zašto su patrole u  tom delu  o okolini Mladenovca.

Foto: ST/Nikola Mutić

Policija kod Dubone

Kako smo ranije pisali, nezapamćeni zločin u tom kraju dogodio se upravo Duboni, kada je Uroš najpre ranio dvojicu braće na kapiji Milomira Mijailovića i Predraga Mijailovića, a zatim je zapucao na brata i sestru koji su sedeli na klupici školskog dvorišta. Sa njima je bio i nesrećni Dalibor Todorović koji je navodno preminuo na rukama svojih roditelja.

Da podsetimo, za svega dva dana ubijeno je čak 17 osoba u Beogradu i Mladenovcu, a više njih je ranjeno! Počinjen je masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar", a zatim u mladenovačkim selima Dubona, Malo Orašje i Šepšin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading