UMRLICA, A NA NJOJ ZAJEDNO UBIJENI BRAT I SESTRA: Šta bi bilo da noć ranije monstrumu nešto nije kliknulo u glavi...

Autor:

Hronika

06.05.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuću nam je zavio u crno, i još jednu. I pet u Malom Orašju. Umesto svadbu da spremamo, mi ih sahranjujemo, navodi tetka ubijenih brata i sestre Panić.

UMRLICA, A NA NJOJ ZAJEDNO UBIJENI BRAT I SESTRA: Šta bi bilo da noć ranije monstrumu nešto nije kliknulo u glavi...

Foto: ST/Nikola Mutić

Tužna povorka i "Počivajte u miru" jednostavno, a jezivo...ispisano na vencu koji je namenjen za ispraćanje brata i sestre Panić, koji su poginuli od ruke Uroša Blažića u Duboni.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

U kući porodice ubijenog mladog policajca, koji je imao samo 21 godinu, i njegove sestre, učenice četvrtog razreda srednje škole, okuplja se porodica na najtužniji Đurđevdan, a sve što se čuje je plač za dva ugašena mlada života.

- Celo selo zavijeno je u crno, ne mogu ni da pomislim šta bi bilo da je samo veče ranije tom monstrumu kliknulo u glavi da krene u pohod.. - u suzama je ispričala jedna od komšinica porodice Panić za Republiku.

Kako dodaje, nisu samo porodice zavijene u crno, već i meštani:

- Ovo je malo mesto, svi se međusobno poznajemo i družimo, deca generalno nemaju gde da idu, pa se okupljaju kod škole ili baš tamo odakle je ubica započeo masakr, na igralištu u Malom Orašju. Ne znam kako će Zorica i Saša da nastave dalje.. i sin i ćerka su im nastradali, ostali su bez ikoga, a čitav život su za njih živeli.

Istakla je takođe da je Milan pre samo pre pola godine završio za policajca:

- Pre pola godine je završio državni ispit, a u januaru prošle godine počeo da radi. Porodica je veoma imućna, pružili su im sve što su mogliŽeleo je time da se bavi. Uvek je bio miran i brinuo o svojoj mlađoj sestri. Jedna jako kulturna i fina deca, ne znam kako ćemo bez njihovih osmeha.

Veče pre tragedije u školskom dvorištu nalazilo se preko 50 dece, dok je sa druge strane ulice, kod radnjice sedeo nešto manji broj od toga.

Klupa na kojoj su bili u momentu kad je naišao krvnik i u njih ispalio rafale, puna je cveća, koje neprestano donosi veliki broj ljudi koji je došao da im oda poslednju počast, javljaju reporteri Republike sa lica mesta.

Upravo su došli i predstavnici lokalne vlasti Mladenovca ispred škole, kako bi odali poštu nastradaloj deci.

Foto: ST/Nikola Mutić

Uroš Blažić (21) uhapšen je juče oko 8 i 30 nakon što je, kako se sumnja, izvršio masakr u selima Malo Orašje i Dubona u okolini Mladenovca, kada je pobio osam i ranio 14 osoba u svom krvavom pohodu!

On je posle hapšenja doveden u policijsku stanicu u Smederevu gde mu je tamošnje Više javno tužilaštvo odredilo zadržavanje u trajanju od 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading