BIKIĆ DO JE JEDNO OD NAJTEŽIH GOSTOVANJA U LIGI: Borac u odličnoj formi ide na ovaj susret, Rudić veruje u svoj tim!

Autor:

Sport

06.05.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I vodeći dvojac sa ovog gostovanja nije uspeo da odnese ceo plen!

BIKIĆ DO JE JEDNO OD NAJTEŽIH GOSTOVANJA U LIGI: Borac u odličnoj formi ide na ovaj susret, Rudić veruje u svoj tim!

Foto: OFK Bikić Do

U okviru 22. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) ekipa OFK Bikić ugostiće sastav Borca iz Radenkovića, utakmica je zakazana za nedelju, 7. maj od 17 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta, sastav OFK Bikić se trenutno sa učinkom od 11 trijumfa, sedam poraza i tri podele bodova nalazi na šestoj poziciji u ligi sa 36 osvojena boda. Od starta prolećnog dela prvenstva ekipa se nalazi na skoru 3-2-3. 

Trenutno se tim iz Bikić Dola nalazi u seriji od tri meča bez trijumfa u ligi, poraženi su na dva poslednja gostovanja, dok su pred svojim navijačima remizirali sa drugoplasiranim Graničarom. Kada je reč o mečevima ove sezone na njihovom stadionu, tu beleže odlične rezultate, trenutno su na učinku od sedam pobeda, dve podele bodova i samo jednog poraza.

Jedini tim koji je uspeo da odnese ceo plen sa gostovanja u Bikić Dolu je Obilić 1933 iz Kukujevaca, dok su prva dva sastava trenutno na tabeli morala da se zadovolje samo jednim bodom protiv ekipe OFK Bikić na njihovom terenu.

U nedelju će na terenu u Bikić Dolu gostovati novajlije u ligi, sastav iz Radenkovića koji se trenutno sa skorom 5-4-12 nalazi na deobi 11. pozicije na tabeli. Tim Borca je jako loše odigrao prvideo sezone u kojem su uspeli da sakupe samo četiri boda, jedini trijumf upisali su u poslednjem meču pred odlazak na zimsku pauzu.

Od starta prolećnog dela šampionata ekipa igra dosta bolje, upisali su samo dva poraza i to od vodeća dva tima na tabeli, dok su pored toga zabeležili i četiri trijumfa i dva "iksa". Trenutno se nalaze u seriji od pet utakmica bez neuspeha i u odličnoj formi idu na jako teško gostovanje.

Republika

Foto: FK Borac Radenković

 

Slavoljub Rudić, sportski direktor Borca je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio:

- Idemo na noge ekipi koja se nalazi na sredini tabele, iznad nas su što nam daje još veći i jači motiv za uđemo u utakmicu dosta bolje, cilj se zna, tri boda za mirniji nastavak prvenstva. Očekujem jednu dobru, mušku utakmicu sa sjajnim vremenskim uslovima i golovima. Sutra idemo u punom sastavu, vraćaju nam se igrači koji su prošle nedelje bili odsutni zbog kartona, verujem u sva tri boda i u moje igrače. 

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta, ekipe OFK Bikić minimalnim rezultatom.

OFK Bikić - Borac (Radenković)

Nedelja, 7. maj od 17 časova

SC Stevan Bobalj

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading