BORBA ZA BOLJU POZICIJU U BARAŽU: Borac i Napredak tempiraju formu za plej-of!

Autor:

Sport

05.05.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliže se finalne borbe za plasman u viši rang.

BORBA ZA BOLJU POZICIJU U BARAŽU: Borac i Napredak tempiraju formu za plej-of!

Foto: FK Borac Aleksandrovo

U okviru 17. kola Međuopštinske lige Kikinda-Žitište ekipa Borca iz Aleksandrova ugostiće sastav Napretka iz Banatske Topole, utakmica je zakazana za nedelju, 7. maj od 17 časova.

Republika

Nedeljni domaćin susreta, bivši dugogodišnji član PFL-a Zrenjanin se trenutno sa učinkom od sedam trijumfa, pet podela bodova i četiri poraza nalazi na četvrtoj poziciji u ligi. Sastav Borca je posle 11 godina prošle sezone ispao iz višeg ranga i sada želi da se u isti vrati ekspresno.

Sastav iz Aleksandrova pred svojim navijačima ove sezone na osam mečeva ima osvojenih 13 bodova, isto toliko je sakupio i na strani. Trenutno se Borac nalazi u seriji od tri meča bez poraza (dva trijumfa i jedna podela bodova) i u odličnoj formi dočekuje nedeljni meč u kojem želi da pobedom osigura plasman u baraž.

U nedelju će u Aleksandrovu gostovati sastav Napretka koji se trenutno sa 38 osvojenih bodova nalazi odmah iza lidera na tabeli koji ima samo tri boda više. Tim iz Banatske Topole je ove sezone zabeležio 12 pobeda, dve podele bodova i isto toliko poraza. 

Republika

Foto: FK Borac Aleksandrovo

 

Sastav Napretka je oba "iksa" upisao u duelima sa trenutnim liderom, dok su porazi zabeleženi na gostovanjima Omladincu (1:0) i Rohamu (2:0). Trenutno se ekipa nalazi u seriji od četiri meča bez neuspeha, dok u Aleksandrovo stižu posle niza od tri trijumfa.

Iz redova Napretka su povodom predstojećeg duela poručili:

- Očekuje nas jako teško gostovanje u nedelju, reč je o vrlo tvrdoj ekipi sa dosta mladih i kvalitetnih igrača. Borac se bori da uđe u plej-of, a mi želimo da zadržimo minimum drugu mesto i ostanemo tu pred početak doigravanja. Nadamo se pozitivnom ishodu po nas u predstojećem duelu. Svi oni koji žele da bodre naše momke u nedelju mogu doći na stadion, sa kojeg ćemo organizovano krenuti autobusom na gostovanje. 

Prvi duel Napretka i Borca završen je pobedom tadašnjeg domaćina u Banatskoj Topoli rezultatom 3:0.

Borac (Aleksandrovo) - Napredak (Banatska Topola)

Nedelja, 7. maj od 16.30

Teren u Aleksandrovu

BONUS VIDEO: 



 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading