NOVI IZAZOV I NOVA TEŠKA UTAKMICA ZA LIDERA: Hajduk Stanko gostuje u Zajači ekipi Antimona!

Autor:

Sport

05.05.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin predstojećeg duela je tek pre dva kola doživeo prvi poraz na svom terenu ove sezone.

NOVI IZAZOV I NOVA TEŠKA UTAKMICA ZA LIDERA: Hajduk Stanko gostuje u Zajači ekipi Antimona!

Foto: FK Antimon Zajača

U okviru 24. kola Mačvanske okružne lige ekipa Antimona iz Zajače ugostiće sastav Hajduk Stanka iz Crne Bare, utakmica je zakazana za nedelju, 7. maj sa početkom od 17 časova.

Republika

Sastav iz Crne Bare ove sezone pruža odlične partije, do 13. kola ekipa Hajduk Stanka se nalazila na prvoj poziciji sa učinkom deset trijumfa i samo tri podele bodova. Pred sam kraj jesenjeg dela sa dva poraza dozvolili su pratiocima da im se približe. Trenutno se tim nalazi na liderskom mestu, ali sada i Lipolist ima isti broj bodova. 

Od starta prolećnog dela prvenstva ekipa Hajduk Stanka se nalazi na učinku od šest trijumfa, uz po jedan poraz i podelu bodova. Tokom sezone pred svojim navijačima igraju dosta bolje, nego na gostovanjima, što pokazuje i učinak van svog stadiona (5-4-2).

Republika

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Darko Vasiljević

Darko Vasiljević, mladi i perspektivni krilni napadač Hajduk Stanka je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio:

- Očekuje nas teško gostovanje u Zajači, ekipa koja zna da pruži ogroman otpor, ima par izuzetnih pojedinaca, ali verujem u moje saigrače i siguran sam da ćemo doći do nova tri boda. Naš cilj se zna od samog početka prvenstva, a naredna prepreka ka tome je upravo Antimon. Biće teško, ali nijedan korak nije lak, uostalom tako se postaje šampion. 

Lidera na tabeli će u nedelju ugostiti trenutno sedmoplasirani tim na tabeli iz Zajače, Antimon je u dosadašnjem toku sezone sakupio 36 bodova "uz pomoć" 11 trijumfa i tri nerešena ishoda, u devet situacija su ostali praznih šaka. Prošlogodišji šampion Međuopštinske lige Jadar od starta prolećnog dela ima polovičan učinak, od maksimalnih 24, osvojili su 12 bodova.

Kada je reč o partijama igrača Anitmona u Zajači, na 11 mečeva imaju učinak od osam trijumfa, dve podele bodova i samo jedan poraz. Jedini tim koji je uspeo da odnese ceo plen sa njihovog stadiona je sastav Karađorđa koji je pre dva kola slavio rezultatom 2:1.

Prvi duel ova dva tima igran igran na crnobarskom "Stamford Bridžu" završen je pobedom Hajduk Stanka rezultatom 2:0.

Antimon (Zajača) - Hajduk Stanko (Crna Bara)

Nedelja, 7. april od 17 časova

Stadion pod Sedmakom

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading