JAKO BITAN DUEL ZA OBA TIMA: Ekipe imaju svoje računice, tri boda su "moranje" ukoliko žele da zadrže članstvo u ligi!

Autor:

Sport

04.05.2023

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlika na tabeli između nedeljnih rivala nije velika.

JAKO BITAN DUEL ZA OBA TIMA: Ekipe imaju svoje računice, tri boda su "moranje" ukoliko žele da zadrže članstvo u ligi!

Foto: OFK Osečina

Očekuje se dosta publike

U okviru 21. kola Kolubarsko-mačvanske zone ekipa Osečine ugostiće sastav Cera iz Petkovice, utakmica je zakazana za nedelju, 7. april od 16 časova i 30 minuta.

Republika

Nedeljni domaćin, sastav Osečine je prvi deo sezone završio sa 20 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za treće mesto na tabeli, od starta prolećnog dela ekipa ne beleži najbolje rezultate i na svoj bodovni saldo je dodala samo četiri boda. Trenutno se tim nalazi na sedmoj poziciji u ligi.

Na poslednja četiri meča igrači Osečine su upisali tri poraza uz jednu podelu bodova. Ekipa ove sezone igra dosta bolje na domaćem terenu, nego na gostovanjima, pred svojim navijačima se na devet mečeva nalaze na skoru 5-1-3.

Iz redova Osečine su povodom predstojećeg meča poručili:

- Pred nama je možda i utakmica sezone, pobedom ulazimo u mirniju završnicu prvenstva i pravimo ogroman korak ka opstanku u zoni. Bitan je svaki navijač, tako da pozivamo sve naše simpatizere da dođu na stadion i pruže nam podršku. 

Republika

Foto: OFK Osečina

Najavni poster

Prošlogodišnji osmoplasirani tim u zonskom rangu, sastav Cera se trenutno sa 20 osvojenih bodova nalazi na deobi desetog mesta, odmah iznad zone ispadanja. Ekipa iz Petkovice gotovo tokom cele sezone igra po principu toplo-hladno. Od starta prolećnog dela nalaze se na učinku od dva trijumfa, tri podele bodova i jednog poraza.

Jedini meč u kojem su ostali bez bodova odigran je prošle nedelje kada je Cer pred svojim navijačima poražen rezultatom 2:1 od sastava Radničkog iz Valjeva. Tim iz Petkovice se trenutno nalazi u seriji od tri meča bez poraza na gostovanjima, dok je na skeneru cele sezone na učinku 2-3-4.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta, ekipe Osečine rezultatom 3:1.

OFK Osečina- Cer (Petkovica)

Nedelja, 7. maj od 16.30

Stadion Vojislav Lukić Sile

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading