RADNIČKI STIŽE PO BODOVE NA ZAHTEVNOM GOSTOVANJU: Sastav Moravca ne igra baš najbolje ove sezone, ali je domaći teren uvek prednost!

Autor:

Sport

04.05.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas jako dobar meč u subotu.

RADNIČKI STIŽE PO BODOVE NA ZAHTEVNOM GOSTOVANJU: Sastav Moravca ne igra baš najbolje ove sezone, ali je domaći teren uvek prednost!

Foto: FK Radnički Kočane

U okviru 24. kola Nišavske okružne lige ekipa Moravca (Zaplanjska Topaonica) ugostiće sastav Radničkog iz Kočana, utakmica je zakazana za subotu, 6. maj od 17 časova.

Republika

Prošlogodišnji šampion Opštinske lige Doljevac, trenutno ne stoji najbolje na tabeli u višem rangu. Moravac sa učinkom od četiri trijumfa, tri podele bodova i 14 poraza nalazi se na poslednjem mestu na tabeli, njihov bodovni saldo se nalazi na broju 15. Prvi tim iznad crte je trenutno u prednosti koja iznosi četiri boda.

Na sedam prolećnih mečeva sastav iz Zaplanjske Topaonice je svoj bodovni saldo "obogatio" sa četiri boda, zanimljivo je to da je ekipa trijumf i "iks" upisala van svog stadiona. Savladan je Baličevac na gostovanju rezultatom 3:2, dok su podeljeni bodovi u Rožini, 1:1.

I pored toga što je Moravac ovog proleća bio "bolji" na gostovanjima, većinu bodova ove sezone osvajaju na svom terenu gde se nalaze na učinku od tri pobede, šest poraza i jedne podele bodova.

U subotu će Moravac ugostiti dugogodišnjeg člana okružnog ranga, sastav Radničkog koji se trenutno sa 37 osvojenih bodova nalazi na petoj poziciji u ligi. Ekipa je nešto lošije startovala ove sezone, zabeležena su tri vezana poraza, ali je kasnije forma znatno popravljena. 

Na osam prolećnih mečeva Radnički se nalazi na skoru 4-2-2, na gostovanjima ekipa igra nešto slabije što pokazuje i broj osvojenih bodova van svog stadiona ove sezone koji je na broju 14.

Sastav Radničkog na poslednja četiri gostovanja ne zna za trijumf i u ovaj meč ulazi sa imperativom pobede kako bi prekinuo taj niz.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Radničkog na domaćem terenu rezultatom 2:1.

Moravac (Zaplanjska Topaonica) - Radnički 1924 (Kočane)

Subota, 6. maj od 17 časova

Teren Moravca

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading