OČEKUJE NAS SPEKTAKL: Tempo i Borac u direktnom duelu odlučuju ko će u finiš sezone ući sa prvog mesta na tabeli!

Autor:

Sport

03.05.2023

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz redova oba tima pozivaju svoje navijače da im pruže podršku.

OČEKUJE NAS SPEKTAKL: Tempo i Borac u direktnom duelu odlučuju ko će u finiš sezone ući sa prvog mesta na tabeli!

Foto: FK Tempo Sefkerin

U okviru 15. kola Opštinske lige Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo ekipa Tempa iz Sefkerina ugostiće sastav Borca iz Sakula, utakmica je zakazana za nedelju, 7. maj sa početkom od 17 časova.

Republika

Domaćin predstojećeg duela, nekadašnji član PFL-a Pančevo, trenutno igra svoju drugu sezonu u opštinskoj ligi, prošle godine, ekipa Tempa je završila na drugoj poziciji na tabeli. Sastav iz Sefkerina se trenutno sa učinkom od deset trijumfa, jedne podele bodova i isto toliko poraza nalazi na deobi prve pozicije na tabeli, sa 31 osvojenim bodom.

Na domaćem terenu igrači Tempa imaju ove sezone maksimalnih 18 osvojenih bodova iz šest mečeva, oba "kiksa" upisana su na gostovanjima. Trenutno se ekipa nalazi u seriji od sedam mečeva bez poraza. Na poslednjih pet susreta imaju isto toliko trijumfa i po tom parametru su najbolji u ligi.

Iz redova Tempa su izneli svoja očekivanja povodom nedeljnog derbi susreta:

- Ovo je za nas velika utakmica, od nje sigurno zavisiti i konačan izgled tabele. Spremni smo za nedelju, igrači su motivisani i jedva čekaju da istrče na teren. Očekujemo veliku borbu oba tima, fer i korektnu igru i nadamo se da ćemo se mi na kraju radovati. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu u nedelju u Glogonj i prisustvuju nadamo se dobroj fudbalskoj predstavi dve odlične ekipe. 

Republika

Foto: FK Tempo Sefkerin

Najavni poster

Nekadašnji član Srpske lige Vojvodina, ove takmičarske godine je rešio da krene od nule i započeo je takmičenje u najnižem rangu takmičenja i na dobrom je putu da se odmah osvoji titula. Borac pred nedeljni duel deli prvo mesto sa Tempom sa po 31 osvojenim bodom.

Sastav iz Sakula je kao i tim iz Sefkerina oba "kiksa" ove sezone upisao van svog terena, što može biti određena psihološka prednost za domaćina nedeljnog duela. Borac pored prve pozicije na tabeli, ima i najbolju odbranu u ligi. Njihov golman je savladan u dosadašnjem toku sezone samo osam puta.

Trener Borca, Nenad Rosulj je za naš portal povodom nedeljnog duela izjavio:

- Derbi susret sa Tempom očekujemo u dobrom raspoloženju i nadamo se pozitivnom rezultatu. Nadam se da će moja ekipa pružiti svoj maksimum i da nećemo razočarati navijače. Pozivam sve naše simpatizere da dođu u što većem broju i pruže podršku mojim momcima u "meču sezone". 

Prvi duel Borca i Tempa završen je pobedom tima iz Sakula rezultatom 3:0.

Tempo (Sefkerin) - Borac (Sakule)

Nedelja, 7. maj od 17 časova

Teren u Glogonju

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading