UTAKMICA JE REŠENA U PRVIH 15 MINUTA: Golubovi sa Beljanice nadomak plasmana u viši rang! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.05.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znali su igrači i navijači Beljine da proslave jako bitnu pobedu.

UTAKMICA JE REŠENA U PRVIH 15 MINUTA: Golubovi sa Beljanice nadomak plasmana u viši rang! (VIDEO)

Foto: FK Beljina

U okviru 10. kola Opštinske lige Barajevo ekipa Borca iz Arnajeva ugostila je sastav Beljine, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

Republika

Sastav Beljine je u ovaj duel ušao sa liderske pozicije koju je sa po 15 osvojenih bodova delio upravo sa timom Borca, ali je ekipa iz Arnajeva sa utakmicom više na deobi prvog mesta.

Pred oko 200 gledalaca odigran je derbi susret, slobodno se može reći i prvenstva u kojem je publika imala prilike da vidi sve čari fudbalske igre.

U petom minutu posle odlično ubačene lopte Gorana Đuričića, najviši u skoku Đorđe Petrović šalje loptu u mrežu golmana domaćih, 1:0 za Beljinu.

Radost gostujućih navijača i igrača je kratko trajala. Samo četiri minuta kasnije posle udarca sa nekih 20-tak metara, lopta kači nekog od igrača Beljine i završava u mreži golmana Aleksića, 1:1, strelac za domaćina Uroš Adamović.

Nastavilo se sa ofanzivnom igrom na obe strane i ubrzo je viđen novi gol. Opet je u ulozi asistenta bio Đuričić, lopta je upućena kao i kod prvog pogotka iz slobodnog udarca, ali je ovoga puta realizacija priprala Marku Banjcu, 2.1 za Beljinu. 

Do kraja poluvremena mogli su gosti do novog gola, ali je golman Marković bio na visini zadatka.

 

 

Posle desetominutne pauze, gosti su izašli nešto defanzivnije u nastavak susreta, prepustili su domaćim igračima loptu i čekali su svoju priliku iz kontranapada.

Odlična defanzivna postavka igrača Beljine sprečavala je gotovo sve napade na nekih 20-25 metara od svog gola.

Pokušali su u redovima domaćina izmenama da promene određene stvari na terenu, ali njihov primarni cilj, a to je postizanje gola koji bi doneo izjednačenje, nije ispunjen.

Velika borbenost svih 90 minuta rezultirala je sa ček devet žutih kartona, pet na strani domaćina i četiri na strani gostujućeg tima.

OFK Borac (Arnajevo) - Beljina 1:2 (1:2)

OFK Borac: Marković, Radovanović, Milojević, Birčević, A. Petković, Adamović, N. Petković, Čadikovski (od 60' Pantelić (od 78' Lukić)), Petrović (od 60' Ilić), Milovanović, Gligorić

Beljina: Aleksić, Sotonica, Čapljić, Stojanović, Vranjković, Čabrilo (od 67' Ostojić), Nikolić, Đuričić (od 90' Radovanović), Petrović (od 90' Nikolić), Milojević, Banjac

Ovim trijumfom ekipa Beljine je jednom nogom već u Prvoj beogradskoj ligi, već sledeće nedelje ukoliko osvoje sva tri boda i matematički će osigurati titulu šampiona.

U sledećem kolu Borac gostuje sastavu Veliki Borak, dok Beljina dočekuje tim Minela iz Ripnja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading