ODLIČNA UVERTIRA ZA GOSTOVANJE LIDERU: Vinogradar upisao nova tri boda na svom terenu!

Autor:

Sport

03.05.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje gorak ukus u redovima domaćeg tima posle trijumfa zbog povrede Pavla Radovanovića..

ODLIČNA UVERTIRA ZA GOSTOVANJE LIDERU: Vinogradar upisao nova tri boda na svom terenu!

Foto: FK Vinogradar Riljac

U okviru 29. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Vinogradara iz Riljca ugostila je sastav Borca iz Gornjeg Katuna, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

Republika

Sastav Vinogradara je u ovaj duel ušao sa devetog mesta na tabeli (30 bodova), dok je ekipa Borca sa 17 bodova više na šestoj poziciji u ligi.

Prava prvenstva utakmica, puna duela i lepih akcija sa obe strane viđena je u Riljcu.

Prvo poluvreme je prošlo bez golova, iako je bilo prilika na obe strane.

Domaći igrači su bili za nijansu konkretniji na polovini protivnika, najbolju šansu imali su fudbaleri Vinogradara pred sam kraj prvog dela igre. Odlična akcija završena je loptom u mreži golmana Ružića, ali je isti pogodak poništen zbog verovatno minimalnog ofsajda.

Drugi deo igre je bio dosta sadržajniji u odnosu na prvi. U 55. minutu Aleksa Milićević je svoj solo prodor završio udarcem sa nekih 20 metara koji je završio u golu Borca, 1:0 za Vinogradar. 

Republika

Foto: FK Vinogradar Riljac

Ekipa Vinogradara

Oko 65. minuta zbog nešto oštrijeg starta nad Pavlem Radovanovićem, igračem Vinogradara, trener domaćih je bio primoran da izvrši izmenu. Radovanović će po prvim procenama biti odustan do kraja sezone.

Pet minuta kasnije gosti su ostali sa deset igrača u polju, Stefan Kojić je u razmaku od samo devet minuta dva puta "požuteo" što je rezultiralo njegovim odlaskom ranije na tuširanje.

Brojčano nadmoćniji, krenuli su domaći igrači silovito ka golu protivnika kako bi što pre rešili pitanje pobednika, ali im se ofanzivna postavka obila o glavu.

U 78. minutu školski kontranapad završio je Darko Đurđević, 1:1.

Domaći igrači su od tog trenutka zaigrali dosta bolje, pametno su "krali" prostor na polovini protivnika i ubrzo su došli do gola koji im je na kraju i osigurao sva tri boda.

Jovan Jovanović je u 83. minutu posle prodora po desnoj strani uputio odličan udarac sa ivice kaznenog prostora koji je završio iza leđa golmana Ružića, 2:1 za Vinogradar.

Vinogradar (Riljac) - Borac (Gornji Katun) 2:1 (0:0)

Vinogradar: Damnjanović, Janković, Todorović, Milić, Babović (od 85' Milutinović), Radovanović (od 69' Milojević), Milićević (od 89' Škovrić), Jovanović, Jevtić, MIhajlović, Stevanović

Borac: Ružić, Mišić (od 83' Stević), J. Kojić, Pantić, Todorović, Aksentijević, S. Kojić, Janković (od 28' Svrzić), Milenović (od 83' Milojević), Bogdanović, Đurđević

Situacija na tabeli povodom ova dva tima je ostala ista kao i pre ovog meča. U sledećem kolu ekipa Vinogradara gostuje lideru na tabeli, OFK Kopaoniku 1931, dok Borac dočekuje Stari Trstenik.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading