IGRAČI BSK-A U ODLIČNOJ PROLEĆNOJ FORMI: Omladinac pred svojim navijačima igra za "čistu desetku"!

Autor:

Sport

05.05.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Deliblatu je publika uvek prisutna u velikom broju.

IGRAČI BSK-A U ODLIČNOJ PROLEĆNOJ FORMI: Omladinac pred svojim navijačima igra za "čistu desetku"!

Foto: FK Omladinac Deliblato

U okviru 22. kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) ekipa Omladinca iz Deliblata ugostiće sastav BSK Bavaništa, utakmica se igra u nedelju, 7. maja od 17 časova. 

Republika

Domaćin nedeljnog susreta se trenutno sa učinkom od šest pobeda, 13 poraza i dva nerešena ishoda nalazi na sedmoj poziciji na tabeli sa 20 osvojenih bodova. Na sedam odigranih susreta ovog proleća ekipa Omladinca upisala je dva trijumfa, dok su pet puta ostajali praznih šaka.

Sastav Omladinca je jedini tim u ligi koji sa gostujućeg terena ove sezone nije doneo ni bod, na 11 mečeva van svog stadiona imaju isto toliko poraza uz gol razliku 6:34. U Deliblatu je situacija dosta drugačija, na deset utakmica njihov skor je 6-2-2. 

Trenutno se ekipa Omladinca nalazi u seriji od dve vezane pobede pred svojim navijačima i u odličnom raspoloženju dočekuju nedeljni meč. 

Republika

Foto: Facebook/FK BSK Bavanište

Najavni poster

U Deliblato će u nedelju gostovati ekipa BSK Bavaništa koja se trenutno sa 33 osvojena boda nalazi na deobi petog mesta na tabeli. Sastav iz Bavaništa igra odlično od starta prolećnog dela prvenstva, na sedam mečeva imaju učinak od pet trijumfa i dve podele bodova, i dalje ne znaju za poraz ove kalendarske godine u ligi.

Kada je reč o mečevima van svog terena, ekipa Bavaništa na poslednjih šest gostovanja ne zna za poraz, dok od starta sezone imaju učinak od pet trijumfa, dve podele bodova i samo četiri neuspeha. Sve četiri "nule" u ulozi gosta upisane su tokom prvog dela prvenstva.

Iz redova BSK-a su povodom nedeljnog susreta poručili:

- Ovog vikenda gostujemo u Deliblatu gde ćemo pokušati da nastavimo ovaj naš lep niz dobrih rezultata. Očekuje nas jako težak meč, neće biti lako i zato želimo da pozovemo sve naše navijače da dođu i daju vetar u leđa našim momcima. 

Prvi duel ova dva tima, igran u Deliblatu završen je pobedom domaćina (2:1), dok je sledeći u Bavaništu završen takođe pobedom domaćeg sastava (5:0).

Omladinac (Deliblato) - BSK Bavanište

Nedelja, 7. maj od 17 časova

Stadion u Deliblatu

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading