ĐORĐEVIĆ OPTIMISTIČAN PRED SUSRET SA DUNAV PRAHOVOM: ’Ovu utakmicu ćemo dočekati na najvišem mogućem nivou!’

Autor:

Sport

06.05.2023

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Carevi" i pored loših rezultata ove sezone, ne igraju sa "belom zastavom".

ĐORĐEVIĆ OPTIMISTIČAN PRED SUSRET SA DUNAV PRAHOVOM: ’Ovu utakmicu ćemo dočekati na najvišem mogućem nivou!’

Foto: FK Car Konstantin Niš

’Carevi’ sa Bubnja na svom stadionu u nedelju od 13 časova i 30 minuta dočekuju ekipu Dunav Prahova u okviru 25. kola Srpske lige Istok.

Republika

Fudbaleri Car Konstantina su na poslednjem mestu sa četiri osvojena boda. U prethodnom kolu su izgubili od Jedinstva iz Paraćina rezultatom 4:2. Njihova forma u poslednjih pet utakmica je jedan trijumf (Vlasina 2:0) i četiri poraza (OFK Topličanin 3:2, Jagodina 2:0, Radnički Svilajnac 7:0 i Jedinstvo Paraćin 4:2).

Ekipa iz Prahova se nalazi na korak od opasne zone, tačnije na 12. poziciji sa 27 osvojenih bodova. U prošlom kolu su remizirali sa pirotskim Radničkim rezultatom 0:0. U drugom delu sezone zabeležili su dobre rezultate po njih, a na prethodna pet susreta imaju dve pobede (Vlasina 2:1 i Jedinstvo Paraćin 1:0), dva remija (Radnički Svilajnac 0:0 i Radnički Pirot 0:0) i jedan poraz (Jagodina 2:1).

Očekuje nas zanimljiva bitka na Bubnju u popodnevnim časovima. Gosti ako hoće opstanak i da pobegnu od vatre koja im gori pod nogama, moraju da ostvare pozitivan rezultat. Sa druge strane ekipa Car Konstantina motivisana pozitivnim rezultatim protiv Vlasine i OFK Niša u kupu, takođe i odličnim partijama protiv Jedinstva iz Paraćina, može da pomuti planove sastava Dunava i dovede ih u nezavidnu stiuaciju.

Predrag Đorđević, strateg ’Careva’ je istakao da će ovaj susret zajedničkim snagama pripremati Dušan Đokić i on.

- U dobro raspoloženju dočekujemo ekipu Dunav Prahova koja igra odlično u drugom delu sezone. Ovu utakmicu ćemo dočekati na najvišem mogućem nivou udruženim snagama Dušan Đokić i ja i da zabeležimo pobedu kao protiv Vlasine. - naveo je on.

Dodao je da je ekipa odlično trenirala i da su svi na broju.

- Ekipa je odlično radila tokom čitave nedelje. Protiv Jedinstva iz Paraćina smo igrali odlično, ali nismo imali sreće. Svi igrači su na broju i izlazimo u najjačem sastavu.  - zaključio je Đorđević.

Prethodni susret ova dva tima pripao je gostima rezultatom 4:0. Da li je vreme da se poravnaju računi?

Car Konstantin (Niš) - Dunav (Prahovo)

Nedelja, 7. maj od 13.30

Stadion Bubanj, Niš

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading