BRITNI SPIRS POVREĐENA U TUČI: Pevačica optužuje majku, evo šta se tačno desilo u tom hotelu (FOTO)

Autor:

Zabava

05.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska muzička zvezda otkriva šokantne detalje incidenta u Los Anđelesu.

BRITNI SPIRS POVREĐENA U TUČI: Pevačica optužuje majku, evo šta se tačno desilo u tom hotelu (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs

Popularna pevačica Britni Spirs izazvala je zabrinutost među svojim fanovima nakon što je povređena u tuči, a sada je podelila tajanstvenu poruku o "uništenim snovima".

Naime, 42-godišnja pevačica se nalazila u hotelu Chateau Marmont u Los Anđelesu ranije ove nedelje kada je pozvana hitna pomoć nakon što su stigli izveštaji da je Britni povređena u sukobu.

Primećeno je da je pevačica izvedena iz hotela bosa sa raščupanom kosom.

Britni je optužila svoju majku Lin Spirs za umešanost u incident i od tada se obratila fanovima putem Instagrama.

- Nikada nemojte gubiti san zbog ljudi koji su uništili vaše snove - Britni Spirs - napisala je na ružičastoj pozadini.

 

 

Ova objava usledila je nakon što je njena sestra Džejmi Lin Spirs izgleda uputila kritiku popularnoj pevačici. Džejmi Lin je u svojoj Instagram priči podelila posebnu čestitku za mamu povodom njenog rođendana. 

- Srećan rođendan mojoj prelepoj mami - napisala je Džejmi Lin i dodala:

- Ona ima dečju dušu koja unosi magiju u sve što radi, i mi smo blagosloveni što je imamo.

Uskoro nakon toga, Britni je podelila slatku fotografiju na kojoj drži jednog od svojih sinova. Pevačica ima dva sina - Džejden Džejmsa i Šona Prestona Federlajna - sa svojim bivšim suprugom Kevinom Federlajnom, a trenutno je razdvojena od njih jer žive sa ocem na Havajima.

 

 


U 2022. godini, Kevin je otkrio da Šon i Preston nisu videli svoju mamu mesecima i odlučili su da ne prisustvuju njenom venčanju sa Samom Asgharijem. Šon i Preston su tada zamolili svoju mamu da prestane da objavljuje provokativne video snimke na Instagramu, na šta je Britni odgovorila da im je "dala sve" i da je "tužna" zbog njihovih komentara. Britnina mama je viđena kako stiže u Los Anđeles tokom vikenda nakon što se desio incident u hotelu. Manje od 24 sata nakon incidenta, Lin je stigla u LA gurajući kofer kroz aerodrom, a pokupili su je sin Brajan Spirs i unuka Sofija Aleksandra Spirs.

Britni se obratila fanovima na Instagramu u četvrtak uveče, deleći dva videa koji prikazuju natečeni i modri zglob. U opisu, optužila je svoju majku za ono što se desilo, napisavši:

 

- Znam da je moja mama bila umešana! Nisam pričala s njom šest meseci i pozvala je odmah nakon incidenta pre nego što je vest objavljena! Postavljena sam upravo kao što je ona to uradila davno!

Na kraju, Britni je pozvala fanove da je prate na društvenim mrežama kako bi bili u toku sa njenim aktivnostima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading