IZBEGAO SAM KIŠU METAKA, A DANAS SAHRANJUJEM ROĐAKE I DRUGA: Jeziva priča iz Dubone, selo okovala tuga zbog krvavog pira masovnog ubice (FOTO)

Autor:

Hronika

07.05.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećom je izbegao kišu metaka Uroša Blažića koju je nasumično sejao po srpskim selima u okolini Mladenovca.

IZBEGAO SAM KIŠU METAKA, A DANAS SAHRANJUJEM ROĐAKE I DRUGA: Jeziva priča iz Dubone, selo okovala tuga zbog krvavog pira masovnog ubice (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Sahrana u Duboni

U selu Dubona je nikad tužniji dan, ispred kuća skoro da nema žive duše. Svi radovi su stali. Selo danas prati na večni počinak Kristinu (19) i Milana (21) Panića brata i sestru, kao i Dalibora Todorovića (25) njihovog druga.

Milan je bio uzoran policajac i njegove kolege u civilu pristižu u selo da i izraze saosećanje sa porodicom.

Uniformisani policajci su raspoređeni na brojne lokacije, a na raskrsnici ka Šepšinu gde je zlotvor krio oružje u vikendici je četvoro policijskih kola i desetak policajaca. 

Mnogo mladih i starih dolazi u kuće nastradalih u krvavom piru Uroša Blažića, da izjave saučešće i podele tugu sa njihovim najmilijima. 

Meštanin za naš portal otkriva da je Uroš i ranije pretio oružjem po selu kao i njegov otac. 

- Govorio je da ima naoružanje za pola vojske, što ovako, što zakopano - ispričao je momak koji je u srodstvu sa dvoje ubijenih. 

- Bio sam u školskom dvorištu sa Dačom,  Kristinom  i Milanom i krenuo sam do kuće da nešto pojedem. Na putu ka kući mi je zavibrirao telefon i javili su mi da su moji drugari mrtvi i upucani u dvorištu gde smo se stalno okupljali da se šalimo i slušamo muziku sa telefona - priča meštanin Dubone.

Zastrašujuće je što meštani tvrde da je zlikovac imao saučesnike. Naš sagovornik je video jednog, a kaže da je u Malom Orašju sa Urošem u kolima neka devojka.

- Video sam momka krupnog i mišićavog kad je bio u prodavnici i šalio sam se ko je taj koji se "duva" i ne naziva ni dobar dan. Video sam da ide ka kolima, kasnije su mi rekli da ga je Uroš čekao. A u Orašju su videli da je sa monstrumom neka devojka. Znači da je imao više saučesnika - prepričava naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading