DIGLA RUKE OD SVEGA! Ivana Vuleta ZAPREPASTILA objavom na Instagramu!

Autor:

Sport

08.05.2023

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravične vesti za našu zemlju.

DIGLA RUKE OD SVEGA! Ivana Vuleta ZAPREPASTILA objavom na Instagramu!

Foto: Tanjug/AP

Ivana Vuleta

Užasna vest potresla je Srbiju, pošto su obavljene slike jedne kobile, koju je danima mučio njen vlasnik.

On se brutalno iživljavao nad njom, a pukom srećom je kobila spasena na vreme. Međutim, ona je i dalje u životnoj opasnosti, a prava borba tek predstoji.

Povodom ovog stravičnog događaja, koji je zaprepastio Srbiju, oglasila se i Ivana Vuleta, koja je napisala da joj je "muka od ovakvih vesti",

- Muka mi je od ovakvih vesti, muka mi je od vremena u kojem živimo, muka mi je na šta smo se kao čovečanstvo srozali, muka mi je od okretanja glave, tihe patnje, bespomoći, tolerisanja umobolnih dela. Dosta je - napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZooPlanetNis (@zooplanetnis)

Ovo nije njeno jedino oglašavanje prethodnih dana, pošto je juče takođe postavila sliku na Instagram. Naime, srpska lepotica objavila je snimak iz detinjstva gde demonstrira svoj veliki talenat kako bi obeležila Dečiji dan atletike.

- Nije važno da drugi vide tvoj cilj, niti da ga razumeju. Važna je pažnja koju sam posvećuješ onome što nosiš u sebi, ljubav koju razvijaš, sposobnosti koje umnogostučuješ, dela kojima utičem na druge i zaostavštvinu koju stvaraš za bolje sutra koje mlađe čekaš. Srećan dečiji dan atletike - napisala je Ivana Vuleta.

Ivana se trenutno priprema za Svetsko prvenstvo u Budimpešti, najvažniji događaj sezone koji se održava u avgustu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading