MOĆNA FOTOGRAFIJA IVANE VULETE! Suprug Marko je odmah REAGOVAO! (FOTO)

Autor:

Sport

25.04.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta priprema se za novu sezonu.

MOĆNA FOTOGRAFIJA IVANE VULETE! Suprug Marko je odmah REAGOVAO! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/ivanaspanovic

Ivana Španović

Iako je na poslednjem Evropskom prvenstvu u Turskoj osvojila treće mesto i okitila se bronzanim odličjem, Ivana Vuleta nije bila zadovljna ostvarenim u Istanbulu!

Srpska rekorderka je brzo "prebolela" to, iako se tim rezultatom vratila u sam vrh "kraljice sportova" na Starom kontinentu.

Ona se vremenom okrenula novim izazovima i pripremama za ono što je čeka, a iz teretane je na društvenim mrežama objavila seriju fotografija i poručila:

- Pedeset i osam dana do leta ali još važnije…38 do početka sezone - napisala je Ivana na Instagramu, dok se na Vuletinu objavu nadovezao suprug Marko.

- Dobri uglovi. Forma OK - stoji u njegovom komentaru.

 

Ivana se trenutno priprema za Svetsko prvenstvo u Budimpešti, najvažniji događaj sezone koji se održava u avgustu.

Na slikama se primećuje i tetovaža kralja i dame iz špila karata na levoj lopatici, koja je u procesu uklanjanja.

Foto: printscreen/instagram

Marko i Ivana Vuleta

Ranije je naša rekorderka bez ustezanja govorila o tome.

- Prva tetovaža je simbolizovala nešto što sam imala sa svojim verenikom. Posle toga su ostale stizale spontano, neke su označavale neki težak period u životu, druge pobede, i svaka ima svoju priču. Sve su intimne i zato ih imam na mestima koja nisu vidljiva svima - svojevremeno je ispričala Ivana Vuleta.

Srpska atletičarka je sa bivšim verenikom Vladimirom Kumrićem bila 10 godina u vezi, a uklonila je već jednu tetovažu u predelu grudnog koša, dok su pojedine ostale na svom mestu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- „Olujno je tamo gore, gde nas nije puno stiglo“ - piše tik iznad trbušnjaka, a to su stihovi iz pesme „Uspavanka za dečaka“.

Na Ivaninim leđima nalazi se iz pesme „Luzer“:

- Ali kad dođem kući tu si ti, e tu će tvrđavicu malo teže srušiti - glasi deo teksta legendarne numere preminulog Đorđa Balaševića, koji Vuleta čuva na svom telu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading