UŽASNE VESTI! Kidnapovan bivši igrač Partizana! Naoružani napadači izvršili OTMICU!

Autor:

Sport

25.04.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnjeg fudbalera Partizana Mohameda Zabiju oteli su pripadnici jedne ekstermističke grupe u Libiji.

UŽASNE VESTI! Kidnapovan bivši igrač Partizana! Naoružani napadači izvršili OTMICU!

Foto: Starsport

Mohamed Zabija

Ovu vest je preneo poznati tuniški novinar Suhail Kmira, koji je izvestio o kidnapovanju Mohameda Zabije, ne navodeći više detalja.

Zabija trenutno nastupa za poznati klub iz iz Libije, Itihad Tripoli.

Mohamed je u Partizanu bio u sezoni 2012/13. Odigrao je devet mečeva i postigao jedan gol. Nije se prilagodio na rad i život u Beogradu pa je brzo došlo do rastanka sa crno-belima.

U Humsku je stigao iz Al Arabija (Kuvajt), dok se posle odlaska iz tabora crno-belih uputio u Bahrein. Potpisao je tada za Rifu, u kojoj se takođe zadržao samo jednu sezonu.

Na početku karijere igrao je za već pomenuti Al Itihad iz Tripolija, sa kojim je četiri puta zaredom podigao šampionski pehar.

Pre 16 godina napao je sudiju u meču Afričke Lige šampiona protiv marokanskog Rabata, pa mu je FS Libije izrekao jednogodišnju zabranu igranja.

Tokom 2011. je zbog ratnih sukoba u Libiji, bio prinuđen da se napusti domovinu, pa je deo karijere proveo u Kuvajtu, nastupajući za Al Arabi, da bi potom potpisao za Partizan.

Samo dve godine kasnije priključio se Kabiliji iz Alžira, dok je u ovoj državi nastupao i za Oran, u kome je bio najbolji strelac tamošnjeg prvenstva.

Sa Esperansom Tunis je u sezoni 2016/2017 osvojio šampionat, da bi se potom ponovo vratio u Al Itihad iz Tripolija, čiji je još uvek član.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading