RONALDO NIJE BIRAO! Portugalac MUVAO poznate pevačice!

Autor:

Sport

25.04.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve isplivalo na površinu.

RONALDO NIJE BIRAO! Portugalac MUVAO poznate pevačice!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Veza Kristijana Ronalda nalazi se u velikoj krizi, pa bi Portugalac posle dugo vremena mogao da ostavi Georginu Rodrigez.

Uporedo sa informacijama da je njihova ljubav pri kraju, u javnost su isplivali i neki detalji iz Ronaldovog privatnog života koji je bio više nego buran.

Rod Tornli gostovao je u podkastu "Under The Cosh" gde je otkrio da je Portugalcu sređivao brojeve telefona poznatih pevačica, a da je za to dobio adekvatnu nagradu.

Pre odlaska u Real Madrid, pitao me je Kristijano Ronaldo mogu li da mu nabavim brojeve telefona od Dani i Kimberli. Radio sam to i ranije, pa je čuo. Ali, meni se smučilo da igračima nameštam dobre ribe, a da ništa ne dobijem zauzvrat - rekao je Rod Tornli i nastavio:

- Kristijano se složio. Pitao me je da li mi se sviđa njegov auto. Bio je to Porše karera 977 kabriolet. Rekao mi je da će mi ga, kada ode u Real Madrid, prodati za upola nižu cenu. Trebalo mi je oko 10 minuta da dobijem broj od Dani. Odmah sam ga dao Kristijanu. Posle sam mu nabavio i broj od Kimberli.

Zatim je u dahu otkrio i dalji tok priče:

- I onda dolazi kraj sezone. Pitam ga za dogovor. Održao je reč, dao sam mu 30.000 funti za auto, a već sutradan prodao ga za 60.000! Posle toga sam otišao na Maldive. Bio je to neverovatan odmor.

Ipak, Ronaldo nije uspeo da smuva pomenute pevačice, tako da se može reći da nije dobro prošao u ovom dogovoru. Išao je na sastanke i sa Dani Minog i Kimberli Vajat, ali bezuspešno, tako da je svoj automobil bacio u prazno.

Rod Tornli je, inače, radio kao maser u stručnom štabu prvog tima Mančester junajteda 19 godina. Napustio je posao zbog teške bolesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading