RONALDO BESAN NA GEORGINU! Pukla ljubav Portugalca i fatalne brinete - GOTOVO JE!

Autor:

Sport

22.04.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španjolka je postala bahata, samo misli na novac.

RONALDO BESAN NA GEORGINU! Pukla ljubav Portugalca i fatalne brinete - GOTOVO JE!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Odnos između Kristijana Ronalda i Georgine Rodrigez nije baš najsjajniji, pa je njihova veza u velikoj krizi, a kako navode strani mediji za sve je kriva devojka iz Španije, koja svojim ponašanjem izluđuje slavnog Portugalca.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Georgina Rodrigez

Njih dvoje su zajedno od 2016. godine, imaju dve dece, ali im je veza upala u krizu, jer je Ronaldo besan zbog bahatosti svoje izabranice od dolaska u Saudijsku Arabiju.

Novinar Danijel Nasimento ističe da Kristijano u poslednje vreme nije srećan, što se vidi i na fudbalskom terenu.

- Ronaldo nije srećan. Georgina dane provodi po šoping centrima i to mu više nije smešno. Ništa drugo ne radi - samo troši i troši. Najgore od svega je što misli da živi po njegovim standardima, ali njemu se njeno ponašanje nimalo ne sviđa - rekao je on.

Podsetimo, Kristijano Ronaldo je krajem prošle godine potpisao ugovor sa Al Nasrom do 2025. godine. Portugalac je prema navodima medija postao najplaćeniji igrač u istoriji fudbala, pošto će imati godišnju platu od skoro 200 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading