DETONACIJA! Ronaldo OSTAVLJA Georginu! Kristijanu PREKIPELO, rešio da STAVI TAČKU na ljubav!

Autor:

Sport

25.04.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne vesti stižu nam iz porodice slavnog Portugalca.

DETONACIJA! Ronaldo OSTAVLJA Georginu! Kristijanu PREKIPELO, rešio da STAVI TAČKU na ljubav!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez već dugo su u ljubavi, ali je veoma moguće da će se ova veza uskoro završiti.

Brojni strani mediji preneli su informaciju kako odnosi između Kristijana i Georgine nisu idealni i da Ronaldo planira da ostavi svoju dugogodišnju izabranicu.

Razlozi za to su brojni, ali kao glavna dva se navode ponašanje Georgine Rodrigez koja troši sve više novca koji je Portugalac zaradio i to u šoping centrima u Rijadu, kao i to da Ronaldova majka ne voli Georginu i ima ozbiljne probleme sa njom.

 

@was84.fc Ronaldo and Georgina most likely to break up after reports emerged😮‍💨 #fvp #foryou #soccer #futbol #ronaldo ♬ original sound - Was84 Fc

 

Treba napomenuti da Kristijano i Georgina, i pored toga što imaju četvoro dece, i dalje nisu u braku, te Portugalac ne bi imao velike finansijske probleme i poteškoće kada bi okončao ovu vezu. To je još jedan od faktora koji bi mogli da utiču da se njihova ljubav završi.

Podsetimo, Kristijano Ronaldu je u vezi sa Georginom Rodrigez dugi niz godina, a upoznao je nedugo posle raskida sa čuvenom Ruskinjom Irinom Šajk sa kojom je bio u ljubavi punih pet leta.

Ronaldo je tokom fudbalske karijere nastupao za Sporting iz Lisabona, Mančester junajted, Real Madrid i Juventus od evropskih klubova, a sada se nalazi u Saudijskoj Arabiji gde brani boje Al Nasra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading