SVET ZGROŽEN RONALDOVIM POTEZOM! Portugalac na STUBU SRAMA! Navijači mu skandirali "Mesi, Mesi"... Ovo je bila njegova REAKCIJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.04.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Al Nasra Kristijano Ronaldo dospeo je u centar pažnje, posle poraza svoje ekipe.

SVET ZGROŽEN RONALDOVIM POTEZOM! Portugalac na STUBU SRAMA! Navijači mu skandirali "Mesi, Mesi"... Ovo je bila njegova REAKCIJA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Porazom u derbiju od Al Hilala (0:1), ekipa Al Nasra je napravila korak unazad u borbi za titulu i sada za vodećim Al Itihadom zaostaje tri boda, uz meč više od rivala.

Ronaldu nije prijao neuspeh svog tima, pa je nepropisno reagovao po završetku utakmice.

Više puta uverili smo se da na tribinama, u znak prozivki prema Kristijanu, sa tribina se čuje "Mesi, Mesi", ali i obratno kada je na terenu kapiten svetskog šampiona Argentine, takva situacija viđena je i u Saudijskoj Arabiji.

To se ovog puta nije svidelo prvoj zvezdi Al Nasra, koji se "revanširao" navijačima uhvativši se za međunožje.

Ovaj incident se dogodio pošto je za vreme utakmice, Portugalac uhvatio za gušu protivničkog fudbalera, ali mu je sudija progledao kroz prste i pokazao "samo" javnu opomenu.

Nema sumnje da je Ronaldo u potpunosti izgubio kompas već u prvoj sezoni na Bliskom istoku.

Al Nasr u naredna dva meča biće domaćin Al Raedu i Al Kaleju, dok Al Itihad dočekuje Al Šabab, pa gostuje neugodnom Al Tavonu, za koji igra nekadašnji napadač Partizana Leandre Tavamba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading