RAČUNICA JE JASNA! 82+1=34. Kako? Iz Zvezde su dali NAJBOLJE OBJAŠNJENJE! Spektakularan POZIV na proslavu TITULE! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.04.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u prvom kolu plej-ofa Mozzart Superlige dočekuju TSC (subota, 18).

RAČUNICA JE JASNA! 82+1=34. Kako? Iz Zvezde su dali NAJBOLJE OBJAŠNJENJE! Spektakularan POZIV na proslavu TITULE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Ukoliko izabranici Miloša Milojevića na svom stadionu osvoje bod u subotu protiv TSC-a (18 časova) i teoretski će obezbediti 34. titulu u klupskoj istoriji!

Crvena zvezda trenutno ima 82 boda, dok najbliži pratilac iz Bačke Topole trenutno zauzima drugo mesto sa 62 poena.

Budući na daleko pozitivniju gol razliku i, pre svega, bolji međusobni skor, klubu sa Marakane je dovoljan i remi da bi i u praksi potvrdila primat na superligaškoj pozornici.

Ukoliko se to i dogodi, biće to šesta uzastopna titula na domaćoj sceni za crveno-bele, koji su na spektakularan način najavili duel sa TSC-om pred svojim navijačima.

Naime, u Ljutice Bogdana su došli na genijalnu ideju, prema kojoj je 82 (broj trenutnih bodova)+ 1 (remi u Topoli)= 34. šampionska titula!

Pogledajte i sami kako je Crvena zvezda najavila predstojeće duel:

Podsetimo, šampion Srbije je u šestom kolu na stadionu "Rajko Mitić" remizirao protiv TSC-a (1:1), dok je pre tačno mesec dana slavio u Bačkoj Topoli sa 2:1.

Što se tiče meča na Marakani, TSC je vodio pogotkom Saše Jovanovića, a izjednačenje Zvezdi doneo je autogolom Veljko Ilić u poslednjim sekundama prvog poluvremena.

U revanšu na "TSC areni", pobedu crveno-belima doneo je dvostruki strelac Aleksandar Pešić, dok je čast domaćina spasio još jedan napadač Petar Ratkov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading