ŠOK SCENA U CENTRU BEOGRADA! Čovek vozi dete na motoru bez kacige: OKREĆE SE NASRED ULICE DOK PROLAZE AUTOMOBILI I TRAMVAJI!

Autor:

Vesti

19.04.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek na motor stavio malo dete, bez kacige, a još se i okreće nasred ulice.

ŠOK SCENA U CENTRU BEOGRADA! Čovek vozi dete na motoru bez kacige: OKREĆE SE NASRED ULICE DOK PROLAZE AUTOMOBILI I TRAMVAJI!

Foto: Shutterstock

Prizor koji se jutros mogao videti u Bulevaru kralja Aleksandra šokirao je prolaznike. 

Naime, jedan čovek vozio je na motoru trogodišnjeg dečaka, bez kacige ili bilo koje vrste zaštitne opreme,a da stvar bude još gora, okretao se, nepropisno, na sred ulice, držeći jednom rukom dete,a  drugom volan motora.

Prolazinici su, blago rečeno, bili šokirani, jedan od njih je usnimio sve,a snimak koji se ubrzo pojavio na društvenim mražama,zaprepastio je moge. 

- Lagano bulevarom sa detetom od možda dve-tri godine. U jednoj ruci volan, u drugoj dete - stoji u opisu snimka koji je objavljen na društvenim mrežama. 

Negativni komentari su se samo nizali.

- Jedan od primera kako izgleda decoubica! Ako imate broj tablica prijavite ga da odrobija pošteno! Oduzeti mu dete - glasili su samo neki od komentara.

Snimak možete pogledati ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading