IZRAELAC OTKRIO: Bahar OBAVESTIO upravu Makabija da STIŽE u Beograd! Ostalo je još SAMO JEDNO!

Autor: Marija Nestorović

Sport

19.04.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva je prilika da Crvena zvezda i zvanično dobija novog trenera.

IZRAELAC OTKRIO: Bahar OBAVESTIO upravu Makabija da STIŽE u Beograd! Ostalo je još SAMO JEDNO!

Foto: Starsport

Barak Bahar i Kings Kangva na Marakani

Još malo je ostalo do kraja ove sezone, a Crvena zvezda je na korak od osvajanja titule u Superligi Srbije i direktnog plasmana u Ligu šampiona.

Naredne sezone na klupi crveno-belih trebalo bi da sedi Barak Bahar.

Aktuelni trener Makabija iz Haife dokazano je ime u svetu fudbala, a izraelski novinar Gidi Lipkin za naš portal otkrio je da je Bahar već obavestio svoj klub da će naredne sezone voditi tim sa Marakane.

- Bahar je juče razgovarao sa upravom, zvanično rekao da odlazi u Zvezdu. Dobio je zeleno svetlo, dalje kako će se situacija odvijati zavisi od međusobnog dogovora. Čelnici Zvezde bili su u Izraelu, ostala je samo još papiroligija - počeo je priču izraelski novinar Gidi Lipkin za naš portal.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

 

Zatim se dotakao i kvaliteta Baraka Bahara.

- Mlad je trener, ali iskusan. Pravio je dobre rezultate sa Makabijem iz Haife, a sa njim dolazi i ceo stručni štab koji je odličan. Biće mu lako da radi u sredini koja voli fudbal i oseća strast kao što je ova u Beogradu i Crvenoj zvezdi. Mnogi su se pitali zašto bi išao iz Makabija, ja smatram da treba da ode i proba nešto novo. Ovde uvek može da se vrati - istakao je Lipkin.

Što se sistema igre tiče, Izraelac zna da se prilagodi protivniku.

- Igra promenjiv fudbal, može deset minuta da napada, pa sve da promeni i obrnuto. Najvažnije mu je da ima dobrog golmana i na tome zasniva tim. Ipak, filozofija mu je da voli brz, napadački fudbal i kada se sve sabere i oduzme u pitanju je veoma dobar trener - otkrio je Gidi Lipkin, pa se dotakao i Baharovog karaktera i odnosa sa novinarima:

-  Čovek koji voli da se šali, trudi se na konferencijama, jedini problem mogla bi da bude jezička barijera jer nije isto pričati na svom jeziku ili na engleskom. Vredan je i požrtvovan, imaće dobru saradnju sa Zvezdom i praviće dobre rezultate siguran sam u to.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

 

Ipak, za iskorak u Ligi šampiona potrebno je nešto više.

- Za uspeh u Ligi šampiona trebaće i sreća. Džabe sve ako na žrebu dobijete tešku grupu ili ako se ne pogodi sa pojačanjima. Ako bude bilo sreće može se napraviti uspeh i u Ligi šampiona - zaključio je Gidi Lipkin.

Barak Bahar je tokom karijere vodio Kirjat Šimonu, Hapoel Ber Ševu i Makabi iz Haife, a uspeo je da osvoji pet titula (tri sa Hapoel Ber Ševom i dve sa Makabi Haifom), jedan Kup (sa Kirjat Šimonom) i tri Superkupa (dva sa Hapoel Ber Ševom i jedan sa Makabi Haifom).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading