ZVEZDA REŠILA PITANJE MILOJEVIĆEVOG NASLEDNIKA! Oprostio se od VELIKANA i STIŽE na Marakanu!

Autor:

Sport

02.04.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Makabija Barak Bahar govorio je o mogućnosti da preuzme Crvenu zvezdu.

ZVEZDA REŠILA PITANJE MILOJEVIĆEVOG NASLEDNIKA! Oprostio se od VELIKANA i STIŽE na Marakanu!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Danima unazad kruži priča o dolasku Baraka Bahara u Crvenu zvezdu, a sada se čini da je posao konačno zaključen.

Crveno-beli su preokretom upisali nova tri boda savladavši Mladosti GAT (4:2), dok je u tom trenutku Bahar svoj Makabi vodio do trijumfa u derbiju protiv Hapoel Ber Ševe (1:0) čime je ekipu približio trećoj uzastopnoj tituli.

Iskusni stručnjak je posle pobede stao pred TV kamere i napokon progovorio o onome što zanima navijače iz Izraela i Srbije.

- Ovo je bila moja poslednja utakmica sa Makabijem! - rekao je Bahar tužnog lica, a potom otkrio novinarima koji su ga intervjuisali da je to bila njegova "prvoaprilska šala", čime je definitivno "razbio led".

Foto: Starsport

 

Potom je znatno ozbiljnije prokomentarisao navode o dolasku na Marakanu.

- Ne, nisam sve završio sa Crvenom zvezdom i to ne mogu da uradim trenutno ni sa bilo kojom drugom ekipom. Imam ugovor na još godinu dana i sve mora da ide preko predsednika Makabija. Ima interesa, ali ništa nije još zaključeno. Glavom sam i dalje u Makabiju iz Haife, ali ne mogu da kažem šta će se potom desiti. U ovom trenutku ništa nije zaključeno - istakao je Bahar, koji je prethodnih dana fotografisan u Izraelu sa rukovodstvom srpskog šampiona.

Aktuelni trener Zvezde Miloš Milojević je posle trijumfa nad Novosađanima naglasio da nije još pričao sa upravom posle natpisa u medijima, te se ponaša i radi kao da će i naredne sezone sedeti na klupi crveno-belih. Ipak, u ovom trenutku izgleda da je to malo verovatno.

Podsetimo, Baraku Baharu je srpski šampion ponudio ugovor do 2025. najveći u istoriji ovdašnjeg fudbala, po kome bi godišnje inkasirao po milion evra, dok Zvezda za njega mora da plati i obeštećenje Makabiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading