MOSAD PRATI BAHARA! Zvezda dovodi Izraelca, a sa njim stiže i TAJNA SLUŽBA!

Autor:

Sport

31.03.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako postane novi trener tima sa Marakane država će ga posebno zaštititi.

MOSAD PRATI BAHARA! Zvezda dovodi Izraelca, a sa njim stiže i TAJNA SLUŽBA!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Barak Bahar centralna je tema u Srbiji od kada su u javnost isplivale fotografije na kojima se vidi da je on bio na sastanku sa čelnim ljudima Crvene zvezde.

Izraelski mediji otkrili su da je Bahar već sve načelno dogovorio sa klubom sa Marakane, te da će od kluba na konto plate zaraditi milion evra za godinu, odnosno dva miliona za ceo dvogodišnji ugovor koji mu stoji na stolu, a uz to Zvezda bi za njega morala da plati i obeštećenje koje može da dostigne 800.000 evra.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

 

Bahar bi u Beograd stigao sa čitavom svitom, svojim stručnim štabom, ali i pripadnicima Mosada, izraelske tajne službe!

Država Izrael odlučila da svoje sportiste štiti u svim stranim zemljama, pa će tako biti i u slučaju stratega crveno-belih. Uz Bahara bi trebalo da budu jedan ili dva agenta tajne službe koji bi se brinuli da sa njim sve bude u redu.

Ova služba prati sportiste iz Izraela gde god se oni nalazili, pa je tako Bibars Natho pod nadzorom agenata, a isto su prošli i Idan Vered i Gaj Pnini kada su igrali u Srbiji.

Praksa je uvedena davne 1972. godine posle velike tragedije i masakra izraelskih sportista na Olimpijskim igrama u Minhenu kada su palestinski teroristi izvršili akciju  u kom je nekolicina Izraelaca stradala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miroslav

31.03.2023 09:24

U Beograd stiže MI 5 MI Five