SAD JE SVE MNOGO JASNIJE: Barak Bahar se oglasio povodom preuzimanja Crvene zvezde

Autor:

Sport

30.03.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac odlučio da kaže šta mu je na duši.

SAD JE SVE MNOGO JASNIJE: Barak Bahar se oglasio povodom preuzimanja Crvene zvezde

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Kao bomba odjeknula je vest da će Barak Bahar po završetku sezone sesti na klupu Crvene zvezde, a aktuelni trener Makabija iz Haife se po prvi put obratio medijima, otkad je održan sastanak sa rukovodstvom šampiona Srbije.

Međutim, za sada zvanične potvrde da je posao sklopljen nema, a Izraelac je istakao da su mu misli usmerene na Makabi.

- Razumem da medije to zanima. Potpuno prirodna stvar. Napravili smo ogroman uspeh plasmanom u Ligu šampiona i stizale su ponude za mene i igrače. Bilo ih je u prošlosti kao što ih ima i sada. Tu je agent koji se bavi time i tu sam ja koji se bavim Makabijem. Samo želim da naglasim da će sve biti urađeno u dogovoru Jakovom Šaharom (vlasnik Makabija iz Haife prim.aut). Tako želim da stavim tačku na ovu priču jer nas u subotu čeka važna utakmica. Najvažnije mi je da navijače i dalje činimo ponosnim i da uživaju u našem fudbalu. Ništa drugo me ne zanima - rekao je Bahar.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Barak Bahar

Dodao je potom da nije razgovarao sa svojim igračima o odlasku.

- Nisam još pričao ni sa kim od njih jer još nisu svi stigli sa reprezentativnih akcija i onda ću im objasniti situaciju na najiskreniji mogući način. Ne želim ništa da krijem od njih - poručio je Bahar.

O eventualnom prelasku Bahara na Marakanu je pričao i Tjaron Šeri, prva zvezda Makabija.

- Nadam se da će Bahar da ostane ali mi ne možemo da utičemo na to ni na koji način. Jedino nas interesuje naredni meč. Želimo da nastavimo sa dobrom formom u kojoj smo bili pre pauze. Razumemo situaciju u kojoj se nalazi Bahar ali ona nije pod našom kontrolom - istakao je Holanđanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading