MRKELA NEZADOVOLJAN: "Ne možemo reći da je žreb bio na našoj strani!"

Autor:

Sport

30.03.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je već treći put zaredom da gostujemo, istakao je sportski direktor Crvene zvezde.

MRKELA NEZADOVOLJAN: "Ne možemo reći da je žreb bio na našoj strani!"

Foto: Starsport

Mitar Mrkela

Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih, izjavio je danas da je uveren da će Zvezda izboriti plasman u polufinale Kupa Srbije, ali je dodao da je njegovom klubu prioritet naredni meč u Superligi Srbije protiv ekipe Mladosti iz Novog Sada.

Žrebom je ranije danas odlučeno da Crvena zvezda igra sa Napretkom u Kruševcu u četvrtfinalu Kupa Srbije.

- Po treći put ove sezone ćemo biti gosti u Kupu Srbije, tako da ne možemo reći da je žreb na našoj strani, ali svesni smo kvaliteta koji posedujemo i toga da možemo da osvojimo takmičenje. Poznajemo ekipu Napretka, nedavno smo i remizirali protiv njih u Kruševcu gde se pokazalo da imaju kvalitet, ali verujem da ćemo uspeti da se plasiramo u narednu rundu. Pred početak sezone smo postavili jasne ciljeve, a osvajanje treće 'duple krune' u nizu je nešto čemu težimo i od čega ne odstupamo. Blizu smo da postanemo šampioni Srbije, ušli smo među osam najboljih u kup takmičenju i sada u finišu sezone treba da budemo na visini zadatka i da je volšebno završimo - rekao je Mrkela, prenosi zvanični sajt kluba.

Foto: Starsport

Mitar Mrkela, Miloš Milojević i Zvezdan Terzić

Utakmica između Napretka i Crvene zvezde biće odigrana trećeg maja u Kruševcu.

- Idemo utakmicu po utakmicu, tako da smo potpuno koncentrisani na subotu i duel sa Mladosti. Nadam se da će navijači doći u što većem broju, zapravo ih pozivam da provedu lepo subotnje popodne na Marakani, a verujem da će im to fudbaleri dobrom igrom na terenu i golovima vratiti na najbolji mogući način - istakao je Mrkela.

Crvena zvezda će u subotu na svom terenu dočekati ekipu Mladosti iz Novog Sada u 28. kolu Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading