PREDSTOJI NAM VREMENSKI ROLERKOSTER! Nakon 23 stepena, evo kada nam stiže zahlađenje i SNEG!

Autor:

Vesti

30.03.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kakvo nas vreme očekuje u narednim danima!

PREDSTOJI NAM VREMENSKI ROLERKOSTER! Nakon 23 stepena, evo kada nam stiže zahlađenje i SNEG!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Pljusak

U Srbiji se u petak očekuje promenjivo oblačno i toplo vreme, sa temperaturama do 23 stepena, saopštio je danas Republički hidrometerološki zavod.

U Banatu i na istoku Srbije ujutru će ponegde padati slaba kiša, dok se kasnije posle podne očekuje jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, prvo na severu i zapadu, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima. Vetar umeren i jak zapadni i severozapadni, a najniža temperatura od četiri do 11 stepeni, a najviša od 20 do 23 stepena, prenosi Kurir.

U Beogradu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo. Uveče i tokom noći sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima. Vetar će biti umeren zapadni i severozapadni, a najniža temperatura od osam do 11 stepeni, a najviša oko 21 stepen.

Vreme narednih dana

U narednih sedam dana u Srbiji se očekuje promenljivo oblačno i toplo vreme, za dane vikenda nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom uz manji pad temperature i skretanje vetra na severozapadni.

Na visokim planinama sneg. Od ponedeljka 3. aprila očekuje se zahlađenje u svim krajevima, a padavine će lokalno biti obilnije u centralnim, istočnim i južnim delovima zemlje, pa se ponegde i u nižim predelima očekuje sneg.

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar. A kako prognozira meteorolog Ivan Ristić, od ponedeljka uveče do utorka popodne biće snega u centralnoj, južnoj i istočnoj Srbiji, dok će Beograd biti na granici snežnih padavina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading