SVE JE ZAVRŠENO? Izraelci pišu - Bahar NAPUŠTA Makabi, Crvena zvezda sledeća stanica!

Autor:

Sport

30.03.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve smo blići kraju sage oko izraelskog stručnjaka.

SVE JE ZAVRŠENO? Izraelci pišu - Bahar NAPUŠTA Makabi, Crvena zvezda sledeća stanica!

Foto: Starsport

Barak Bakhar

Kao bomba je u sredu odjeknula informacija da je rukovodstvo Crvene zvezde u pregovorima sa izraelskim stručnjakom Barakom Baharom, koji sa klupe predvodi Makabi iz Haife.

Trener koji je Makabiju doneo dve uzastopne titule u prvenstvu, a ove sezone i učešće u Ligi šampiona, prvi je pik uprave crveno-belih za narednu sezonu, jer očigledno da Miloš Milojević nije ispunio njihova očekivanja.

Prvi je ovu vest preneo izraelski list "One", koji sada navodi da iz Makabija nisu krili razočaranje kada su saznali da će ih Bahar napustiti. Dodali su i da šampioni iz prethodne dve sezone već razmišljaju o novm treneru, koji bi morao da dovede sa sobom i čitav stručni štab, jer se pretpostavlja da će mladi trener sa sobom u Beograd povesti čitav tim, koji čine asistent Gaja Carfati, kondicioni trener Dror Šimšon, odnosno trener golmana Gaj Vajsinger.

- Ovo nije idealna situacija, ali nadam se da možemo da neutrališemo svu ovu buke oko terena. Uoči teške nedelje koja nas čeka. Za nas je trenutno najvažnije da osvojimo prvenstvo i treću titulu - poručuju čelnici Makabija.

Pred Makabijem su tri važna meča u prvenstvu – protiv Hapoela Ber Ševe, Makabij iz Tel Aviva i Makabija Netanije.

Ako ništa, Makabi ne mora da brine za igrački kadar, pošto su sa onima koji čine okosnicu tima ugovori produženi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading