MILOJEVIĆ JE BIVŠI: DETONACIJA na Marakani - OVO je novi trener Crvene zvezde?

Autor:

Sport

29.03.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da će crveno-beli u narednu sezonu krenuti sa novim strategom.

MILOJEVIĆ JE BIVŠI: DETONACIJA na Marakani - OVO je novi trener Crvene zvezde?

Foto: Starsport

Miloš Milojević u društvu Strahinje Erakovića i Srđana Mijailovića

Barak Bahar, trener izraelskog Makabija iz Haife, mogao bi uskoro da postane trener FK Crvena zvezda.

Trener koga su navijači crveno-belih dobro zapamtili, pošto je zajedno sa svojim izabranicima u šokantnoj završnici na Marakani eliminisao Zvezdu iz Lige šampiona, mogao bi da postane šef stručnog štaba beogradskog kluba. Izraelski portal "One.co.il" prenosi da se rukovodstvo srpskog šampiona načelno već dogovorilo sa Baharom.

Takođe, ovaj izvor navodi i da rukovodstvo Crvene zvezde već nedeljama pregovara sa stručnjakom, koji je prošle sezone doneo Makabiju iz Haife veliku titulu, a zatim i plasman u Ligu šampiona, gde je izraelski tim osvojio tri boda, pošto su na svom stadionu pobedili Juventus.

Sada je njihova priča potkrepljena i fotografijama, pošto se jasno vidi na slici da su tehnički direktor Marko Petrović, šef skautinga Marko Marin, odnosno sportski direktor Mitar Mrkela uslikani na večeri sa ovim trenerom.

One.co.il podseća da Baharov ugovor sa ekipom iz Haife važi i za sledeće sezone, ali takođe i naglašava da gazda kluba Jakub Šahar nikada nije pravio problem trenerima i igračima koji su želeli da se okušaju u boljim klubovima.

Videćemo da li će na ove tvrdnje odreagovati i iz Crvene zvezde, kao i kakva je situacija sa Milošem Milojevićem, koji je gotovo sigurno već obezbedio šampionsku titulu sa crveno-belima, koje donosi direktno mesto u Ligi šampiona naredne sezone.

Podsećamo, Makabi je u kvalfikacijama za elitno fudbalsko takmičenje u Evropi ove sezone izbacio Crvenu zvezdu. Nakon 2:1 u Izraelu, na Marakani je bilo 2:2, nakon što je Milan Pavkov u poslednjim trenucima meča postigao autogol, i na taj način rastužio 50.000 ljudi na našem najvećem stadionu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading