SREĆAN SAM AKO SMO SPASILI MAKAR JEDAN ŽIVOT: Nenad Filipović PRIZEMAN nakon HEROJSKOG PODVIGA!

Autor: Stefan Acevski

Sport

29.03.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri TSC-a su preko noći postali heroji nacije.

SREĆAN SAM AKO SMO SPASILI MAKAR JEDAN ŽIVOT: Nenad Filipović PRIZEMAN nakon HEROJSKOG PODVIGA!

Foto: Starsport

Nenad Filipović, golman TSC-a

Nenad Filipović, Goran Antonić, Josip Čalušić, Martin Mirčevski i Ifet Đakovac, fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole, našli su se u centru pažnje srpske javnosti, a može se reći da su preko noći postali heroji.

Naime, juče oko 14 časova došlo je do lančane saobraćajne nesreće na magistralnom putu Subotica - Bačka Topola. Usled katastrofalnog nevremena i peščane oluje došlo je do lančanog sudara, u kom je učestvovalo 12 vozila. Da se izbegne veća tragedija potrudili su se pomenuti igrači TSC-a, trenutno drugoplasiranog tima Superlige Srbije.

Pošto su brzo odreagovali i na vreme shvatili šta se događa, i kakva opasnost vreba, ovi fudbaleri su parkirali svoje vozilo pored puta i počeli da zaustavljaju saobraćaj kako niko ne bi nastradao.

Nenad Filipović, golman ekipe iz Bačke Topole, sumirao je utiske za portal "Republika", dan nakon što je verovatno spasio nekoliko ljudskih života.

- Smatram za sebe da nisam heroj, ne treba da se od ovoga prave velike vesti. Učinio sam nešto što bi svaki normalan čovek na mom mestu uradio, srećan sam ako smo spasili makar jedan život - započeo je Filipović razgovor za naš portal.

Foto: Starsport

Nenad Filipović, golman TSC-a iz Bačke Topole

Dodao je i da se sve odigralo vrlo brzo, u svega nekoliko sekundi.

- Sve se desilo jako brzo. Sa njiva se digla velika prašina, vetar je to velikom brzinom raznosio. Brzo smo odreagovali, sve je trajalo 15 do 20 sekundi, ali još jednom ističem, smatram da bi svaki normalan čovek isto postupio na našem mestu.

Za kraj ističe da ova situacija samo može dodatno da pomogne njegovom timu da izbori plasman u Evropu, možda i u Ligu šampiona.

- Ljudski život je najvažniji, nema ništa bitnije od toga, tako da smatram da je svaki sačuvan život u ovoj situaciji veliki uspeh. Borimo se za Evropu, tako da smatram da će nam ovo biti dodatan podstrek da u nastavku zaigramo još bolje i jače. Srećan sam što igram u pravom klubu, koji poštuje i ceni ljudske vrednosti - zaključio je Nenad Filipović razgovor za portal "Republika".

Iako Filipović želi da ostane prizeman, on i njegovi saigrači su još jednom pokazali da su neke stvari mnogo bitnije od fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading