U JEDNOM DANU! Zvezda na treningu ima desetoricu NOVAJLIJA! Tu su i dva STRANCA!

Autor:

Sport

24.03.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok traje reprezentativna pauza igrači srpskog šampiona pripremaju se za nastavak sezone.

U JEDNOM DANU! Zvezda na treningu ima desetoricu NOVAJLIJA! Tu su i dva STRANCA!

Foto: FK Crvena zvezda

Većina nosilaca igre se odazvala pozivima nacionalnih timova, neki su dobili produžene odmore, pa je trener Miloš Milojević morao da primeni radikalan potez i "osveži" kadar sa novim imenima.

Tako je u jednom danu trninzima Zvezde priključeno čak desetorica fudbalera iz omladinskog pogona.

Na spisku su se našli Bogdan Marinković, Luka Lečić, Bratislav Marić, Dragan Miranović, Luka Bošković, Mateja Radonjić, Luka Sandulović, Boris Matić, Rus Vladislav Goldin i nigerijski fudbaler Jusuf Fajsal.

Gro ovih igrača je do sada nastupao za omladinsku selekciju srpskog šampiona, ali ima i onih koji su iz juniorske selekcije Grafičara odmah prekomandovani u prvi tim.

Glavni razlog tome je prijateljska utakmica u Modriči, koju će Crvena zvezda odigrati u subotu od 17 časova u Republici Srpskoj protiv istoimenog domaćina.

Fudbaleri sa manjom minutažnom u dosadašnjem delu sezone, nastavili su sa treninzima, uz "pojačanje" mladih snaga, pa će na gostovanju nekadašnjem šampionu Premijer lige BiH definitivno rasporediti minutažu.

Osim toga, Zvezdini juniori su dobili sjajnu priliku da se dokažu, i potvrde šefu stručnog štaba Milošu Milojeviću da u budućnosti može na njih da se osloni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading