NISU GA ŽELELI! Zvezda ostala bez PAKLENOG pojačanja koje sada VREDI MILIONE!

Autor:

Sport

24.03.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan u nizu fudbalera koji su mogli da završe na Marakani da je situacija bila malo drugačije.

NISU GA ŽELELI! Zvezda ostala bez PAKLENOG pojačanja koje sada VREDI MILIONE!

Foto: Tanjug/AP

Mateo Retegi

Prvi dan kvalifikacija za predstojeće Evropsko prvenstvo u fudbalu obeležio je derbi meč između Italije i Engleske.

Englezi su trijumfalno prošli kroz Napulj, te su golovima Deklana Rajsa i Harija Kejna stigli do prednosti od 2:0, a "azuri" su do kraja samo uspeli da postave konačnih 2:1.

 

Počasni pogodak za Italijane postigao je Mateo Retegi, debitant u nacionalnom timu i nesuđeno pojačanje Crvene zvezde.

Ne tako davno, 2020. godine, Retegi je nuđen Crvenoj zvezdi, ali su čelni ljudi tima sa Marakane odbili da ga angažuju i u istom prelaznom roku doveli su Dijega Falčinelija.

Falčineli nije ostavio loš utisak pa je na 37 utakmica u crveno-belom dresu postigao 13, a namestio tri gola pre nego što je napustio klub i otišao nazad u Bolonju, a zatim i u Modenu. Ipak, kada se sa ove tačke gledišta sve sabere i oduzme deluje da je Retegi mogao da bude čak i bolji izbor.

Njegova cena je za tri godine porasla sa 675 hiljada evra na čak osam miliona, te je tim sa Marakane izgubio potencijalnu "zlatnu koku" i igrača koji je mogao da donese puno kako na terenu, tako i na finansijskom polju.

Retegi je trenutno član meksičkog Tigrea i to kao pozajmljeni igrač Boke juniors. Nema sumnje da mu uskoro sledi i neki unosniji transfer u daleko veći klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Scout

28.03.2023 21:27

Da je došao u Srbiju, igrao naše "snažno" prvenstvo, otišao bi u PM... 😀 Cena bi mu skočila sigurno 😀 Ovako momak izgradio svoju karijeru drugim putem, i neka tako nastavi i dalje. Podrška mladim igračima i njihovim odlukama!