NAJBOLJI SRPSKI SUDIJA U CENTRU PAŽNJE! Italijani RAZAPINJU Jovanovića! Evo kakao je PREVARIO Manćinija!

Autor:

Sport

24.03.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Engleske slavila je na gostovanju u Napulju protiv Italije, a meč je obeležio diskutabilan penal za Gordi Albion.

NAJBOLJI SRPSKI SUDIJA U CENTRU PAŽNJE! Italijani RAZAPINJU Jovanovića! Evo kakao je PREVARIO Manćinija!

Foto: Tanjug

Pravdu u "evropskom klasiku" delio je najbolji srpski sudija Srđan Jovanović, kome Italijani zameraju da je pogrešio kod sviranja najstrože kazne, ali i prevare.

Naime, prilikom gledanja VAR-a, kada je video snimak, Jovanović je pokazao selektoru Azura Robertu Manćiniju da nema jedanaesterca, da bi kada se vratio na teren pokazao na "belu tačku".

Korijere de la Sera je došla do specijalne fotografrije, kojom ukazuje na ovakav potez Beograđanina, koji je posebno razbesneo selektora Manćinija.

Englezi su na kraju slavili rezultatom 2:1, a oba gola postigli su u prvom poluvremenu. Pobedonosni, drugi bio je delo kapitena Harija Kejna iz penala, kojim je postao rekorder Gordog albiona i najbolji strelac u istoriji ove reprezentacije.

Foto: Tanjug

 

Spornu fotografiju koja dokazuje da je Jovanović prevario Manćinija pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading