SRBIJO, RADUJ SE! Konačno FENOMENALNE vesti, cela zemlja je ovo ČEKALA DA ČUJE!

Autor:

Sport

24.03.2023

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno, bolje od ovoga nije moglo!

SRBIJO, RADUJ SE! Konačno FENOMENALNE vesti, cela zemlja je ovo ČEKALA DA ČUJE!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije u Lisabonu

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje svoj put ka Evropskom prvenstvu utakmicom protiv Litvanije u Beogradu.

Piksijeva četa pokušaće da odvede našu reprezentaciju na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta prvi put pod imenom Srbija. Poslednji put je naš nacionalni tim kao Jugoslavija učestvovao na Euru 2000. godine u Holandiji i Belgiji.

Susret protiv Litvanije na Marakani počinje u 20.45, a čitava nacija može da se raduje zbog fenomenalnih vesti.

Naime, Radio televizija Srbije obezbedila je direktan televizijski prenos ovog meča, pa će Piksija i njegove "orlove" svi moći da prate na kanalu RTS 1. Takođe, televizijski prenos biće obezbeđen i na Areni premium 1, a ko nije na stadionu ili uz male ekrane, susret može pratiti putem lajv-bloga na portalu Republika.rs.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mitrovića i ekipu gledaće cela Srbija

 

Što se samog meča tiče, Srbija je veliki favorit, a selektor Dragan Stojković Piksi zna šta čeka njegove pulene.

- Što se tiče priprema za utakmice, sve teče po planu i programu, naravno da pored rada i treninga koji treba da nam posluže da budemo bolji, iskoristili smo vreme da popričamo o svemu. Ja sam zadovoljan, jer osim Luke Jovića koji je zbog zdravstvenih problema morao da napusti reprezentaciju. Atmosfera je odlična, momci su posvećeni izazovima koji nam predstoje - rekao je, između ostalog, Piksi, pa dodao:

- Naš cilj je da igramo dobar fudbal, da stvaramo šanse i postižemo golova. Ako igramo dovoljno dobro da pobedimo, pobedićemo, ali na kraju, uvek je bitno da pokažete poštovanje prema fudbalu, zastavu, zemlju, za vaše navijače, i na kraju ćete videti kvalitet, a kvalitet određuje ko je bolji. Bitno je da pokušamo da pokažemo dobar fudbal. Srpski navijači vole da vide dobar fudbal, ne vole remi bez golova i šuteva. Cilj je da počnemo dobro, da pobedimo i osvojimo tri gola.

Utakmica na Marakani počinje u 20.45, a već za tri dana Srbija će u istom terminu gostovati Crnoj Gori u Podgorici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading