DOKLE VIŠE? Đoković dobio KATASTROFALNE vesti! ATP udario tamo gde NAJVIŠE BOLI!

Autor:

Sport

24.03.2023

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin ovo nije mogao da očekuje.

DOKLE VIŠE? Đoković dobio KATASTROFALNE vesti! ATP udario tamo gde NAJVIŠE BOLI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Neće, pa neće. A, malo i ne daju! Tačnije, malo više!

Ovo je najbolje opisana trenutna situacija Novaka Đokovića. Pao je Nole sa prvog mesta na ATP listi zato što mu nisu dozvolili da igra u Indijan Velsu i Majamiju, a sada je dobio nove katastrofalne vesti od teniskih moćnika.

Naime, ATP je objavio kalendar za 2024. godinu, a na njemu trenutno nema Novakovog turnira! Do ove godine Serbia open u Beogradu, ove Srpska open u Banjaluci, a sledeće, bar trenutno, van kalendara!

Naredna godina biće olimpijska, pa je i sam kalendar izmenjen i prema prvim informacijama upravo je turnir Novaka Đokovića ispao iz konkurencije.

 

 

Održaće se ukupno 63 turnira u 29 zemalja, ali je ostavljen prostor za jedan turnir iz serije 250, pa je moguće da će se teniski moćnici ipak pokajati i vratiti Đokovićev turnir na listu. U konkurenciji je i turnir u Budimpešti.

Bitna promena je i da će se mastersi u Indijan Velsu, Majamiju, Madridu, Rimu i Šangaju igrati po 12 dana, a borba za olimpijske medalje kreće 27. jula.

Ima malo sportova koji su u stanju da okupljaju navijače tokom cele godine kao što je tenis. Činimo sve da stvorimo najbolja moguća iskustva za navijače i igrače, na terenu i van njega. Od Junajted kupa u Australiji do ATP finala u Torinu, biće to još jedna vatrena takmičarska sezona na ATP Turu - poručio je predsednik ATP Andrea Gaudenci.

Ne zna se još gde će se održati Nekst Gen ATP finale, dok će na kraju sezone Torino četvrti put biti domaćin ATP finala, a ponovo će se igrati u Aziji, konkretno Tokiju, Pekingu i Šangaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading