DONEO ODLUKU: Medvedev ODJAVIO Novaka!

Autor:

Sport

03.03.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rus se oglasio iz Dubaija.

DONEO ODLUKU: Medvedev ODJAVIO Novaka!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

U petak, ne pre 16 časova, počeće polufinalni meč ATP turnira u Dubaiju između Novaka Đokovića i Danila Medvedeva.

Novak je favorit u ovom duelu za koji se može reći da je čak i finale pre finala, a neposredno pred meč Danil Medvedev pričao je za medije, te je otkrio da verovatno neće učestvovati na Serbia openu, turniru u organizaciji porodice Đoković koji se ove godine igra u Banjaluci od 17. do 24. aprila.

Biće teško uklopiti. Zavisi u kojoj je nedelji, ako je u istoj kao Barselona onda je ona prioritet kao serija 500. Ali jednog dana ću sigurno igrati na Novakovom turniru - otkrio je Medvedev.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

 

Inače, Serbia open ove godine zakazan je baš u nedelji kada i Barselona, između dva Mastersa iz serije 1.000, u Monte Karlu i Madridu, tako da Medvedev skoro sigurno neće stići u Banjaluku.

Što se samog meča u Dubaiju tiče, Đoković je istakao da zna šta ga čeka.

Danil je jedan od najboljih igrača na svetu poslednjih pet godina. Pobednik je grend slema, bivši broj jedan. Nema šta tu da se priča. Njegov kvalitet je jak pogotovo kada morate da se suočite sa njim na tvrdoj podlozi. Pomalo je nalik Hurkaču u tim servis gemovima. Voli brzo da prolazi kroz njih. Igrali smo dosta puta. Znam šta mogu da očekujem, gledao sam kako igra. U seriji je, osvaja turnire, mislim da je još jedan uzeo pre Dubaija, nisam siguran. Ima dobru seriju. Ni ja nisam imao lošu seriju, tako da smo obojica u dobroj formi i nadam se dobrom meču - rekao je Nole.

U drugom polufinalnom meču u Dubaiju snage će odmeriti Aleksander Zverev i Andrej Rubljov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading