KLJUČNA INFORMACIJA ZA NOVAKA: Đoković saznao SAVRŠENE VESTI pred polufinale!

Autor:

Sport

02.03.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser se ponovo plasirao među četiri najbolja igrača u Dubaiju.

KLJUČNA INFORMACIJA ZA NOVAKA: Đoković saznao SAVRŠENE VESTI pred polufinale!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Dubaiju, pošto je u četvrtfinalu pobedio Huberta Hurkača.

Nakon rutinskog osvajanja prvog seta, Novak se mučio u nastavku protiv visokog Poljaka, koji je odlično servirao tokom celog drugog dela igre, ali je Đoković uspeo da se plasira dalje, gde ga čeka pobednik duela u kom se sastaju Danil Medvedev i Borna Ćorić.

Pred meč u polufinalu, Novak je saznao izuzetno bitnu vest, koja će mu biti od značaja kada je u pitanju planiranje oporavka, terapija, ali i svega ostalog što naš teniser radi između mečeva.

Naime, Srbin će sutra izaći na teren u isto vreme, u 16 časova, baš kao i u prethodna tri dana, pošto su organizatori odlučili da njegov polufinalni meč bude drugi na programu, nakon što svoj duel odigraju Saša Zverev i Andrej Rubljov.

Ukoliko uspe da prevaziđe naredne dve prepreke, sprski teniser će uspeti da osvoji šesti trofej u Dubaiju, koji mu je jedan od najuspešnijih turnira u karijeri

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading