KATASTROFA: Potpuni PONOR - favorit u Dubai stiže u TEŠKOM STANJU!

Autor:

Sport

23.02.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proveo se kao "bos po trnju".

KATASTROFA: Potpuni PONOR - favorit u Dubai stiže u TEŠKOM STANJU!

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov i Novak Đoković

Češki teniser Jiri Lehečka napravio je veliko izenanađenje na turniru u Dohi, pošto je u četvrtini finala porazio ruskog igrača Andreja Rubljova sa 2:1 (4:6, 6:4, 6:3).

Lehečka, koji je na ovogodišnjem Australijan openu napravio senzaciju i plasirao se među osam najboljih, gde ga je zaustavio Stefanos Cicipas, stigao je do jednog od najvećih rezultata u karijeri, pošto je posle preokreta savladao petog tenisera sveta.

Iako je Rubljov stigao do prvog seta, Lehečka se nije predavao, pa mu je po jedan brejk u drugom i trećem delu igre bio dovoljan da na kraju upiše trijumf i plasira se u polufinale.

Za plasman u finale češki igrač će igrati protiv pobednika duela u kom se sastaju Endi Marej i Aleks Miler. U preostala dva četvrtfinalna duela sastaju se Danil Medvedev i Kris O'Konel, odnosno Feliks Ože-Alijasim i Alehandro Davidovič Fokina.

Što se ruskog igrača tiče, njega sada očekuje ATP turnir u Dubaiju, gde će biti jedan od favorita za titulu, uz Novaka Đokovića, Medvedeva i Ože-Alijasima. Svakako da ovaj poraz nije prijatan, pa će Rus brzo morati da zaboraci na ovaj neuspeh i što bolje se spremi za turnir koji počinje 27. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading