ZVANIČNO! Novak Đoković doneo VAŽNU odluku!

Autor:

Sport

23.02.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve pred start turnira u Dubaiju.

ZVANIČNO! Novak Đoković doneo VAŽNU odluku!

Foto: ST/N. Mutić

Karlos Gomes Erera, u svetu tenisa poznat i kao Čarli, biće prvi sparing partner Novaka Đokovića u Dubaiju.

Ovaj 32-godišnji Španac je dobro poznat srpskim navijačima kao dugogodišnji prijatelj porodice Đoković, a Novak je doneo veliku odluku da baš on bude njegov prvi protivnik na treninzima.

Đoković i Gomes Erera će sutra od 17 do 19 časova trenirati u Klubu avijacije, a ovaj termin je izabran zato što će Nole ovde sve mečeve igrati najverovatnije uveče.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Novak Đoković

 

U Dubaiju su udarni dueli na programu od 19 časova, tako da će mu dobro doći da se odmah privikava na to vreme i namesti bioritam pred takmičarske izazove.

Španac je sa njim bio i u Australiji, doneo mu je sreću, jer je osvojio obe titule, kako u Adelejdu, tako i na prvom grend slem turniru u sezoni, pa Đoković nema razloga ništa da menja. Uz njega se, takođe, vratio i na prvo mesto ATP liste, a sada ima ambiciju da tu i ostane.

Čarli i Novak se poznaju još iz vremena kada je Noletov brat Marko Đoković pre desetak godina počeo da trenira kod Pepea Imasa u Marbelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading